hesabın var mı? giriş yap

  • yüz yıldır orada duran okul ülkenin başına bela olan, kibri dağları aşmış bir topluluk tarafından kapatılmak isteniyor. başbakanlığınızın da, ofisinizin de allah belasını versin. siz tarif edilemeyecek kadar kötüsünüz ve hiçbir güzelliğin yaşamasına izin vermiyorsunuz. umarım bu ülke bu günlerden iyi bir ders alır da bu kötülerden kurtulduktan sonra bir daha böyle bir topluluk ülkeyi yönetmez.

  • bu adamın gönderilmesinde (gitmesinde) payı olan herkese bir sözüm var. sizin ben amınıza koyim.

  • (bkz: ağlamıyorum gözüme altyapı kaçtı)

    şöyle bir röportajın bu ülke sınırları içerisinde verilmiş olması bile büyük keyif. sadece spor değil her türlü sektörde/alanda bu profesyonelliğin örnek olması dileğiyle.

    gururumuz olmaya başladınız. daha da ötesine geçeceksiniz. olmaması için hiçbir sebep yok.

  • katil olmasının yanısıra yağmur ormanlarındaki popülasyonların dengelenmesinde hayati bir role sahiptir. haddinden fazla çoğalan türün bu mantarla karşılaşma ihtimali arttığından çoğalan türe haddini bildirmekte ve dengeyi sağlamaktadır. geleneksel çin tıbbında birçok hastalık için tedavi edici amaçlı kullanılmaktadır. antibiyotik etki içerdiğinden ötürü kesinlikle ve kesinlikle tarafsız, yansız bir doktor onayı alınmadan kullanılmamalıdır. bu işten rant sağlamayan hiçbir doktor da kullanımına destek vermeyecektir. unutmamak lazım ki birşey faydalıysa ve bilimsel olarak da tabanı varsa zaten ilaç olarak piyasaya sürülmektedir. farmakoloji bilimi boşa gelişmemiştir. ne olduğu belirsiz alternatif tedaviler kullanmak haybeyedir. işin ucunda dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak vardır. bakanlık onaylı aldatmacasına kanmayınız, onayı veren sağlık bakanlığı değil tarım bakanlığıdır.

  • paris'te sıradan bir gece, bir taksinin içindeyiz:

    taksi şoförü: körler genelde siyah gözlük takmazlar mı?
    kör müşteri: öyle mi? bilemem, ben hiç kör görmedim ki!

    night on earth