hesabın var mı? giriş yap

  • yıl olmuş 2015, hala insanların giyimlerini etiketlerine göre yargılayan insanlar var. herkes istediğini istediği gibi istediği yaşta giyer aşın artık bunları ya...

  • -- insanlarin guvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih eden insanlardir. (yeterki birileri arkalarindan olumsuz konu$masin)
    -- bir diyalog ba$ladiginda yada size soru sordugunda cevabini zaten biliyordur ve 5. dakikasini coktan kurgulami$tir olayin. (olayin kontrolunu almak ister. i$ini bilir)
    -- bencildirler. (once kendileri gelir, iyiyse ba$kalarina da verir, kotuyse uyarir.)
    -- bir ba$ak burcu erkegine yaptiramayacaginiz hicbir$ey yoktur. yeterki biraz du$unun. (hassas noktasini bulup dalabilirsiniz.)
    -- klasik turk insanidir, gazla cali$ir. (olcup bicer, ona gore yapar)
    -- mukemmel derecede sadiktirlar. (aldatmak onlar icin dunyanin en zor i$idir. zaten ne gerek var heyecana?)
    -- yalan soylemeyi bile beceremezler, beceremedikleri bir$eyi de hayatta yapmaya yeltenmezler. (yalan soylemek yerine soylememeyi tercih ederler)
    -- harbiden zekilerdir. (allah var.)
    -- kararsizligin bokunu cikardiklarini icin ba$kalarindan cok kolay etkilenirler.
    -- insanlarla muhabbet etmeleri cok guctur. cunku bir ba$akla ayni frekansi tutturmak oldukca zordur. ama tutarsa omur boyu surebilir.
    -- tek dertleri anla$ilabilmektir. siz anlasanizda, anlamamaniz icin elinden geleni yapacaktir. (o yuzden belli bi noktadan sonra kasmanin manasi yok. anlamiyosunuz i$te..)
    -- soz verdiklerinde sozlerini ya aciklardan istifade ederek savu$tururlar ya da her$eyi goze alarak tutarlar.
    -- sevi$irken hatun ki$inin sirtinda, bacaginda bilmemneresinde rastladiklari killa, tuyle, sivilceyle ugrasirlar, engeli ortadan kaldirip veya cozumleyip devam ederler.
    -- cozum bulmak onlarin i$idir, bulduklari cozumleri uygulamak ise digerlerinin.
    -- her zaman en az enerjiyle en fazla i$i, verimi nasil elde edeceklerini du$unurler. bu yuzden o kadar tembellerdir ki, yuruyerek cennete bile gidilse bunlar taksi tutmak isteyeceklerdir.
    -- cevabi ona gore olumsuz olan bir soruyu asla sormazlar, reddedilmekten nefret ederler.
    -- feridun bitir modunda olup, altin sozcukleri "yapariz, hallederiz" dir.

  • isim verip de rencide etmek istemiyorum ama, dünyaya geliş amaçları sadece national geographic'te yayınlanan belgesellerde gözükmek olan hayvanlardır. hayır bakıyorsun, tip desen yok; dünyaya bi' faydası desen, o da yok. ama bakıyorsun ayda en az üç defa belgeseli yayınlanıyor. yemin ediyorum bu belgesellerden elde ettiği kazanç benim kazandığım paradan daha fazla. kıskanmıyorum desem yalan olur. evet.

  • "kendini pikaçu zannedip 7. kattan aşağıya atlayan gavat çocuk sen ve senin gibilerden nefret ediyorum senin yüzünden pokemonu yayından kaldırmışlardı , zaten pikaçu uçamayan pokemondu amk."

  • tanju çolak'ın ercan taner'e söylediği, sevenlerine ''evet futbol asla sadece futbol degildir'' dedirtmiş laftır.

    olay galatasaray paris saint germain macında hagi'nin skor 4-2 olduktan sonra fatih terim tarafından taraftarlarlara alkışlatılması için oyundan alınması sırasında cereyan etmişti.

    (bkz: 17 ekim 1996 galatasaray psg maci)

    sevgili tanju ağabeyin bu maçta collina'yı ilk gördügü anda tepkisi de takdir edilesidir.

    -bu hakem senelerdir saçlarını böyle kestirir..

  • ufacık esnaflık hayatında yapabileceği en büyük salaklığı yapmış kuruyemişçi. haydi yavrum soldan soldan.

    edit: şahsın kuruyemişçiyle bir bağlantısının olmadığı iddia ediliyor.

    yeni edit: şahsın kuruyemişçide dönüşümlü çalışan insanlardan biri olduğu da iddia ediliyor.

  • türkiyedeki suriyelileri göçmen kabul edip bir de almanya'ya giden türklerle kıyaslama yapması gerçekten akıllara ziyan. türkiyedeki suriyelilerin hepsi (bkz: sığınmacı) statüsündedir ve türkiye bu suriyelileri göçmen statüsüne alıp ülkeye adapte etmek zorunda değildir. bunu akplilerin de bu tuzu kuru liboşların da iyi anlaması gerekiyor.

    (bkz: ülkemde suriyeli istemiyorum)

  • polis memuru shawn currie, bir feribot iskelesinin park yasağı bulunan bölümüne motosikletini bırakan declan’a ceza kesti. neyse ki küçük declan’ı üzen ceza babasının tertiplediği bir şakadan ibaretti.

    okumayı öğrenirsek, muz cumhuriyeti olmaktan kurtulabiliriz belki