hesabın var mı? giriş yap

  • (bkz: ketçap mayonez de olsun mu) öncelikle tüm sağlık çalışanlarının maaşları artmalı ama hemşireler de 6 sene okuyup üzerine minimum 4-5 yıllık uzmanlık yapsalar belki eşit miktarda maaş artışı konusunda hak iddia edebilirler.doktorlar için bir düzenleme söz konusu olduğu zaman hemen hak iddia ediyorsunuz. o klinikte bir şey olduğu zaman tazminat doktora açılıyor hemşirelere değil.kliniğin sorumlusu doktorlardır.

  • o linke tıklayınca amatör webcam kızlarının kendisiyle sohbete girmeyeceğini artık öğrenmesi gerekendir.

  • bir kaç saat önce yüklediğim işletim sistemi. şunu fark ettim ki hız konusu abartılacak, lansmanda şak şak alkışlara sebebiyet verecek gibi değil. android işletim sistemli telefon kullanan arkadaşlar bilir, geliştirici modunu açtığınız zaman pencere açılış kapanış animasyon hızını ayarlayabiliyorsunuz bu da size uygulamarın daha hızlı açıldığı hissini veriyor. gözlemlediğim hızın %80ni animasyon %20si bahsedilen performance adjustments.

    not: iphone 7

  • tam bir zeka göstergesi cümle. bunu edenlerin zeka seyıyesi debil kıvamındadır.

    yahu kafe dediğin kaç tane. toplam masa sayısı nedir? ülkede kaç kişi var. kaçı bu masaları dolduruyor.
    ekonomik kriz var deyince millet aç yattığımızı sanıyor sanırım. karı koca çalışıp dışarda yemek yemenin hesabını tutarsan, pahalı bulup vazgeçiyorsan ekonomik kriz var demektir.

    insan gibi yaşamak lüks, eğitim almak eşeklik gibi görülen ülkede bu tipler de normal...