hesabın var mı? giriş yap

  • ekşi sözlük'ün, "sizi çok sevmiyoruz. sandığınız kadar umrumuzda da değilsiniz. dün var olan ve yarın da olacak olan biziz neticede. siz en iyisi günü yaşayın." diyen yüzü. moderatörler arasında böyle bir görev dağılımı mı vardır, kendisi mi isteklidir hep merak etmişimdir. sözlüğü sözlük yapan yazarların her fırsatta ne kadar değersiz, bir ayağı çukurda gereksiz canlılar olduklarını kendisinden duymayı yadırgamıyorum artık.

  • bir kızım ve iki kız kardeşim bu burçtan. allah o burçların üstüne mantık yağdırsın azcık .allah onların duygusallıklarını def edip azcık mantık versin .amen

  • erdoğan: "tırlarda insani yardım malzemeleri vardı."
    erdoğan: "camide içki içtiler."
    erdoğan: "kabataş'ta türbanlı bacıma saldırdılar."
    erdoğan: "papa'nın özel uçağı var."
    erdoğan: "mercedes 330 bin lira."

    adamın en kral iddiası 1 yıl dayanmıyor.

    midem bulandı.

  • çok güzel işler yapıyor kendi kanalında. çirkinliği seven bir insan olarak çarpık estetik anlayışına bayılıyorum. ''kötü'' video çekmek zordur. insan bir süre sonra ''yaa aslında bunlar şaka, ben de deli değilim'' demek ister ama ablamız tematik yapısını hiç bozmuyor.

    sıradan ''go vegan'' videoları çekse binlercesi arasında kaybolup gidecekti. bu şekilde kalıcı olmuş. bir kişinin bile veganlığı merak etmesini sağlasa başarıa ulaşmış demektir. saygıyla eğiliyorum önünde.

  • asi ve atarlı bir oğlu olduğunu bilen annemden gelen öğüt:

    - aman oğlum, komutanların kızıp da bana söverse sakın ola bi'şey deme; onlar ordaaa ben burda!

    (bkz: anne tipi realizm)