hesabın var mı? giriş yap

  • benim bildiğim casuslar elde ettikleri bilgileri gazete üzerinden halka servis etmez gizli saklı rakip devletlere satar. can dündar'ın yaptığı bırakın casusluğu tam bir gazetecilik örneğidir. illa casus arıyorsanız o görüntüleri can dündar'a temin eden adamı bulun. can dündar'a şu diktatörlük döneminde de böyle cesurca bir haber yaptığı için madalya takın. ya da durun en iyisi siz o madalyayı gotunuze sokun nasıl olsa 13 senede bundan zevk alır hale geldiniz.

  • normalde böyle bir şeye ben de inanmazdım ama bi 15 dakika önce gökyüzünde grup halindadlghmjgk şaka lan şaka, olm hayatınız boyunca hiçbir olağanüstü durumla karşılaşmayacaksınız, sik gibi yaşlanıp öleceksiniz işte şu durumu kabul edin artık.

  • ders anlatırken sürekli gözüme batan ve beni strese sokan şey. neredeyse her sınıfta en az 5 tane bulmak mümkün. öğrencilerin zaten ders dinledikleri de yok. teog'a kalmış çok az. bunlar bu çarkı çevirerek sınava hazırlanıyorlar sanırım.

  • ekşisözlük de hamamböceği gibi mk. ne radrasyon, ne darbe, ne saldırı hiçbir şeyden zarar görmüyor. ekşi hariç hiçbir yere giremiyorum şu an

  • çok sevdiğim uçuş türü. özellikle yeşil pasaport sahiplerine şiddetle önerilir. hatta ben artık özellikle aktarma süresi en uzun olan uçuşları tercih ediyorum ki aktarma yaptığım ülkeyi de gezebileyim. ancak tabi dediğim gibi ya vize sorununuz olmayacak ya da yeşil pasaport olacak. schengen vizesi alanlarda dönüş uçuşlarında ekstra bir schengen üyesi ülke daha görebilir. bu uzun aktarma süresinde ekstra bir ülkeyi hem de eliniz kolunuz boşken (valizlerin otomatik olarak aktarıldığı firmalarla uçtuğunuzu kastediyorum, ryain air falan gibilerini dikkate almıyorum) gezmek o kadar keyifli ki. kös kös havalimanında bekleyip de ne olacak. ayrıca direk uçuşlar daha pahalı. hatta aktarma süresi uzadıkça fiyat da azalabiliyor. bence yapabiliyorsanız kesin yapın.

  • veysel şanlıejder adını alabilir. sanki lord of the rings'den fırlamış bir türk elf gibi. yakıştı. evet.

  • dun bi usta grubu calisirken onlarin yaninda muhabbetlerine kulak veriyordum.

    adamlar ekonominin iyice kotuledigini ve ayrica suriyelilerin sektore cok girdigini, işlerini ellerinden almaya basladigini konusuyordu.

    yerli ustanin hakkinin yendigininden, sektorun yabancilastirildigindan flan bahsettiler. bu suriyelilerin ulkeye gelmesini buyuk problem olarak konustular. birbirlerine sakin iş vermeyin, 10 liraya bile calissa is vermeyin bunlara diye ogutlediler.

    en son dedi ki biri; bunlar hep ecnebinin turkiye ustunde oyunu işte. turkiyede yerli uretimi, yerli ustayi, calisani bitirmek icin yapiyorlar dedi.

    karsinizdaki zihniyet cok acayip bi zihniyet gencler. dunyada yaşam varoldu varolali gecen surecteki cahiliye devrinin doruk noktasindayiz suan bu topraklarda.

    o yuzden bu kriz bile bir sey anlatmayacak onlara. bunu sakin beklemeyin.

    bu krizi bile ruslarin bi oyunu olarak gorecekler. belki almanlarin belki kübanin.