hesabın var mı? giriş yap

  • helal olsun lan midyeci ahmet'e sıfırdan zirveye çıktı. videolarinda karısı hep yaninda, baskasi olsa ilk iş boşanmak olurdu felan demiştim geçenlerde. maşallah dediğimiz 3 ay içinde mortingenstrasse oldu yine çok şükür.

  • geceleri kulaklığınızı takar müzik dinler bir yandan da gökyüzünü izlersiniz. elektriklerin kesilmesi her ne kadar bilgisayar başından kalkmayan biri olsanız da sizin için aynı zamanda bir ödüldür geceleri. ne kadar karanlık, o kadar büyüleyici. güneşi sevmezsiniz, kaçarsınız ondan. dinlediğiniz müzik gruplarının bile karanlık bir teması vardır.***. geceleri daha uzun olduğu için kış mevsimini daha bir ayrı seversiniz. masaüstü resminiz mutlaka gece ya da karanlık temalıdır.

    günün birinde nyctophilia diye bir kelime görürsünüz. anlamına bakarsınız, sizi çok iyi yansıttığına inanırsınız. yeni bir nickname sahibi olmuşsunuzdur zaman zaman sonuna bir kaç sayı eklemek gerekse de

  • celal şengörün dediği gibi ; türkiye aslında bir afganistandır yani kadını bikini giyer erkeği mercedese biner takım elbise giyet felan filan ama kafayı açtığınız zaman afganistandaki kafanın aynısıdır.

    kültür seviyesi magmada milletin.

  • bu kadın yıllar önce çok talihsiz bir olay yaşadı ve yıllarca onu unutmaya çalıştı belkide hala unutmaya çalışıyor.
    bir zamanlar yaşadığı kötü bir olayı sürekli buraya servis etmek espiriler kasmak...

    bakın beyler bayanlar hayat her zaman size güzel anılar vermez herşey elinizde değildir çünkü.bir gün süslenip dışarıya çıkıyorsunuz ve yolda yürürken bir araba çarpıyor o kazada ayağınızı ve elinizi kaybediyorsunuz olur mu olur.
    aradan yıllar geçiyor ve siz bu kazayı unutuyorsunuz ama düşmanınız ( düşman bile yapmaz) o kazayla ilgili sürekli espiri yapmaya çalışıyor sizce nasıl hissedersiniz?
    biraz empati yapın .

  • itlaf edilmesi gereken hastalikli sigir bile daha sagliklidir.

    bunlarla ayni zaman diliminde yasamamiza neden olacak hatamizi cok merak ediyorum.