hesabın var mı? giriş yap

  • köyün birinde bir çukur varmış ve herkes bu çukura düşerek yaralanıyormuş. köyün ileri gelenlerinden üç kişi toplanmış.

    birincisi:
    -çukurun yanında bir ambulans beklesin hastaneye çabuk yetiştiririz, demiş.

    ikincisi:
    -çukurun yanına bir hastane yaptıralım, düşenlerin hastaneye yetişmesi zaman almaz; demiş.

    sıra temel'e gelmiş:
    -sizde hiç akıl yok; bu çukuru kapatalım, hastanenin yanına bir çukur açalım.

    debe editi: teşekkürler.

  • yuva kurmayı başarmak ne yahu? bir başarı mi evlenmek sizin için? aksine ben bekar ve yalnız yaşayan insanların hayatla başa çıkmak açısından daha başarılı olduklarını düşünüyorum.

    edit: oha. daha önce hiç 176 kişi beğenmemişti yazdıklarımı. vay anasını be.

    edit 2: günaydın. arkadaşlar napiyosunuz? 473 kişi olmuş. neyse hastaydım. birazcık sevindim. hehehe. artık nasıl garibansam; beğeni sayısına seviniyorum.

  • anladığım kadarıyla darphane hisselerinin borsa istanbulda satılma işlemidir. burda hissenin fiyatını altının gram fiyatı değil satışa sunulan paylara yönelik talep belirleyecektir. yani şöyle açayım; borsadaki paylara abartılı talep gelirse fiyatı altının gram fiyatından fazla olabilir. aynı şekilde aşırı satış da normal gram fiyatından düşük olmasına neden olabilir. her halükarda her bir lotu 0,01 gram altına eş değer kabul edilmektedir. totalde 50 grama ulaşanlar, bellir bir süre sonunda isterlerse fiziki altına dönüştürme talebinde bulunabilir. ben bunları anladım izlediğim videolardan. ilgili olan youtube'da basit bir araştırma ile benzer bilgilere ulaşabilir. özetle borsadaki bir hisse gibi bu payları da alıp satabilirsiniz. fiyat hareketleri de talebe göre azalıp artabilir ama o da gram altına göre şekillendiğine göre paralel bir seyir izler diye tahmin ediyorum. yani altın fiyatları artarsa muhtemelen hisselere de talep artar. ben alır mıyım, borsada kenarda tutulan yedek akçeyi kısa bir süreliğine değerlendirmek için düşünülebilir ama borsa alım fırsatı verdiğinde normal şirket hisselerinin daha avantajlı olacağını düşünüyorum. ytd.

  • öyle insanlar, öyle davranışlar görüyorum ki burada, lan diyorum ülke olarak bu beyinlerle bu noktaya iyi gelmişiz. yeminle...

  • kıza zerre acımadım o erkek arkadaş denilen süprüntüden gelecek her şeye gözünü kapatmış zaten.

    babaya içim yandı, onun kalbi kim bilir nasıl yandı.

  • himalayan blue point
    bu kediler genel olarak aşırı sakinliği ile bilinir. çok nadir miyavlama sesleri duyulur. tırnaklarını bile kesseniz kaçmaya çalışmazlar. karakterleri fark edebilir ama böyledirler. sürekli uyuyarak vakit geçirirler.

  • karayollarına ait olmayan bir aracın, kuralları bilmeden yaptığı hareket sonucu oluşan kaza. gündelik hayatında otomobil veya motosiklet kullanan bir insan bu şekilde kontrolsüzce asla yola çıkmaz. buna benzer potansiyel kaza durumunu defalarca yaşadım ve dikkatli olarak, yol vererek kurtardım. ancak genelde 15-16 yaşındaki bu scooter sürücüleri durumun vahametinin asla farkında değiller.

    scooter kullanımı için de bir tür temel eğitim hatta a sınıflarından bir ehliyet zorunluluğu getirilmeli. böylece en azından temel kuralları öğrenmiş ve bazı refleksleri geliştirmiş olarak sokağa çıkarlar.

  • hakkında tek bir tespit yapabileceğim harika dizi:

    sscb'yi gorbaçov yerine rte yönetiyor olsaydı ukrayna ve belarus haritadan silinmişti.

    bu kadar net söylüyorum. düşünün dizideki yöneticilerin cehaleti muazzam ama adamlarda ona rağmen liyakat sahibi insan ortama girince susup saygı gösterme davranışı mevcut. ya bizde?