hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: sınıf arkadaşıyla milli olmak

    1.selam arkadaşlar 17 yaşındayım lise 3 um.bizim sınıfta güzel bir kız var aramız çok iyi, tenefuste ben onun dizine yatiyorum bazen o benim dizime yatiyor bazen opuyorum o beni opuyor dudagiyla felan oynuyom hic hisey demiyor kicina saplak atiyom onada bisey demiyor ben artik dayanamıyorum beyler sizce ne yapmalıyım :d
    (17.05.2015 08:38 • trivela51)

    2. e artik siklerinizi tokusturmanin vakti geldi
    (17.05.2015 08:38 • sizindekusunuzvarmi)

  • --- spoiler ---

    hayatımın en ağır imtihanıyla imtihan ediliyorum. bütün kardeşlerimden duâ ricâ ediyorum. yayın yapabilecek durumda değilim. hakkınızı helâl edin.
    --- kaynak ---

    umarım iyileşir ölmezsin fatih bey. cumhuriyet'e ve atatürk'e ettiğin hakaretler bini geçti. bunun hesabını vermeden ölemezsin.

  • (#155606800) şöyle bir entry girdim dün. ve başka bir haber sitesinde böyle bir haber de bulunuyor.
    https://www.dha.com.tr/…lculuguna-ugurlandi-2296282

    öncelikle 2 haberin içeriği farklı olsa da, hastanın yaşı, yoğun bakımda tedavi gördüğü vs, ben orda bir soru belirtmisim. soru şu " neden ısrarla migren ve sinüzit deniliyor?" bakın bu sorunun bir tane cevabı vardır. hekim olarak bir enrty girersiniz. o da şöyle olur : çünkü sistemin bana hasta başına verdiği bütçe, süre, imkan, prosedür bunu gerektiriyor, ve maalesef acilde talihsizlikler oluyor vs vs diye. kalkıp "neden" ile sonlanmis bir entryden doktor düşmanlığı varsayımı çıkmaniz akıl alır gibi değil. kaldı ki siz de en az benim kadar o gün acilde ne yaşandı, hekimin tutumu, hastanın kendini ifade etme sekli gibi hususlari bilmiyorsunuz.böyle agresif tavırlar alarak bir yere varamayız. kaldı ki ben hekim arkadaşları hic bir zaman suçlamadım. ülkenin aydın insanları gözüyle baktım. sözlükte de aleyhilerine açılan tüm başlıklarda savundum. eski entrylerimde mutlaka vardır. ortada bir haber var. bizi aydınlatıp acilde böyle böyle işliyor düzen diye entry girmeniz gerekirken ana bacı sövmek gerçekten yakışıkalmıyor. dediğim gibi bütün sağlık emekçilerine minnettariz. insanlarla bire bir diyalog halinde olunması gereken bir meslekte üslup cok cok önemlidir.

  • allman brothers band den, bob dylan a birçok ünlü grup ve müzisyeni etkilemiş olan blues sanatçısıdır.

    müzisyen bir ailenin çocuğu olarak, georgia'da bir gözü doğuştan kör olarak doğmuş ve çocukluğunda diğer gözünü de kaybetmiştir. müziğe erken yaşlarda başlamış, annesinin ölümünden sonra genç yaşlarda evi terketmiş ve gezgin şarkıcı olarak ülkeyi dolaşmaya başlamıştır. bu süre içinde çeşitli mekanlarda çalmış, ayrıca farklı isimlerle birçok kayıt yapmıştır. 1956 yılında ünlü plak firması atlantic records tarafından, doğaçlama çaldığı bir eseri kayıt edilmiş ama ticari açıdan başarı sağlayamamıştır. bu kayıttan üç sene sonra, 1959 yılında alkolizm ve şeker hastalığı nedeniyle vefat etmiştir.

    blues başta olmak üzere ragtime, dini müzik gibi tarzları icra etmiştir. genelde 12 telli gitar kullanmış, gitarı fingerstyle tarzı ile çalmış, o dönemde ragtime tarzı blues icra eden diğer müzisyenlerden farklı olarak, slide gitar tekniğini de başarıyla icra etmiştir. yumuşak vokal tarzı ile, dönemin diğer delta blues şarkıcılarından farkını ortaya koymuştur.

    ticari olarak başarı sağlayamamısına rağmen, yaşadığı dönem içerisinde sokak müzisyeni olarak en çok kaydı bulunan sanatçılardan birisidir. allman brothers band, bob dylan, white stripes, taj mahal gibi birçok sanatçı ve grubu etkilemiştir. eserlerinden biri olan statesboro blues allman brothers band tarafından yeniden seslendirilmiş ve grubun en sevilen şarkılarından birisi olmuştur. ayrıca birçok eseri allman brothers band'in konserlerinde seslendirilmiştir. bob dylan, kendisine olan hayranlığını ve saygısını blind willie mctell şarkısıyla göstermiş ve bu şarkı sanatçının en beğenilen eserlerinden birisi olmuştur. doğduğu yer olan georgia'da, her sene kendisinin adıyla bir blues festivali düzenlenmektedir.

    blind willie mctell, yaşadığı dönemde ticari başarı sağlayamaması ve sokak müzisyeni olarak hayatını sürdürmesine rağmen, günümüze ulaşan kayıtlarıyla, blues müziğinin en önemli isimlerinden birisi olarak kabul edilmektedir.

  • bazı durumlarda riskli olabilecek seslenme şekilleridir.

    - köprüyü geçince inebilir miyiz dayı.

    (evet günün birinde dayak yiyeceğimi biliyorum)

  • başlık: klavyeye kafa atıp çıkanı yazıyoruz

    klavyeye tüm gücünüzle kafa atıyorsunuz çıkan yazıyıda buraya yazıyosunuz

    1. mjnm nnmmnjh

    iki kere vurdum ben kıyak olsun
    (alayina isyan ?, 01.03.2010 23:55)

    2. e=m.c²

    ben biraz zekiyim de.
    (uzgun kasli ?, 01.03.2010 23:57)

  • balkan savaslarında dedelerim batı trakyadan onun ataları yüzünden göç etmek zorunda kalmiş ve söylendiği kadarı ile zenginlermiş bende kendisine dava açabilir miyim?

  • - messi, allah'ın bir lütfu sayın seyirciler. 4 kardeşi var ve 3'ü kur'an kursuna gidiyor. babası arjantin'de müezzin.

    ...

  • yahu çık, bekar adamım, sanki size basmışım gibi ne yaygara yaptınız, altı üstü bir beğeni butonuna bastım de, bitsin gitsin, ne bu kıvırmaya çalışmalar yahu diye düşündürten yanıttır.