hesabın var mı? giriş yap

  • neden vuruluyor arkadaş bu hayvanlar? bir tane mantıklı açıklaması var mı? para için neden doğal ortamında yaşayan bir canlının ölümüne izin verilir? bu nasıl spor? bunlar nasıl insanlar?

  • entry girerken metin kutusundan yolla butonuna geçmek sonra enter'lamak isterken elli kere tab yapıyor olmaktan mutsuz musunuz? çaresi var: ctrl+enter. bu tuş kombinasyonunu kullandığınızda erkeğiniz teknik bilginize hayran olacak size daha çok bağlanacaktır.

  • işe toplu taşıma ile 15 dakikada gittiğim için hissetmediğim trafiktir.
    ofis penceremden bakarak e-5 kozyatağı civarının tamamen durduğunu söyleyebilirim.

    sırf trafik nedeni ile daha az ücret aldığım bir işe geçtim, her gün 3 saat yerine 30 dakikayı trafikte geçirme lüksünü satın aldım kendime.

    geri kalan arkadaşlara sabır dilerim.

  • --- spoiler ---
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ted için kendi düğününden kaçmış victoria'yı robin için harcamasıdır. kız hayatı boyunca ondan tek bir şey istedi o da tamamen doğal hakkı olarak robin ile görüşmemesini istedi. ama klasik ted mosby bunu yapamadı ve victoria'mız kalbi kırık bir şekilde oradan ayrıldı. bir de yüzsüz yüzsüz robin'in kolyesi sende mi diye arıyor. ve devam eden yıllarda robin barney ile boşandıktan yıllar sonra grubun yanına geliyor. robin kadar bencil kendini beğenmiş bir karakter için tanıştığı kadınlar içinde onu en çok seven victoria'yı bıraktı. ve kesinlikle hayatının en büyük hatasıdır kesinlikle. victoria kalbimde büyük bir yerin var gel evlenelim.
    --- spoiler ---