hesabın var mı? giriş yap

  • manavgat'ta yaşıyorum, sadece ama sadece açık havada o otelin önüde dahil olmak üzere hiçbir şekilde koşamıyorum, spor yapamıyorum neden mi? kimliğimde uyruğum türkiye cumhuriyeti yazıyorda ondan.

    ama onlar herşeyi yapabiliyorlar.

    alayınızın amk.

  • amatem'e yatırılması gereken alkolik bir şahıs, aday olup yüzde 2 oyun çöpe gitmesine sebep olacak diyorum. neden kimse umursamıyor? koskoca cb olmak isteyen şahıslara psikolojik test yapılması gerekmez mi?

  • -oo ıspanak bey, gidiyorsunuz demek.
    -napiyim be piç kurusu mesai bitmedi mi? kov lan beni.
    -kovmuyorum ulan.
    -tamam hadi iyi akşamlar.

  • kediler ölür, kadınlar gider, günler aylar geçer ama her ikisinin de saçları kıyafetlerinizden, eşyalarınızdan, evinizden, sağdan soldan çıkmaya devam eder.

  • hiçbir siyasi hamle gütmeden, kendisi gibi dahi bir kurucuyu ziyaret etmiştir.
    sabah şimdiki zamanın cumhurbaşkanıyla, akşam ise kurucu başkomutan ile bir araya gelmiş ve gözlerden bir damla yaş getirmiştir..

    yalnız arkasına anıtkabiri almaması, yüzü anıtkabire dönük bir şekilde foto çekilmesi inanılmaz ince bir nezaket, helal olsun adam.

    ikinci fotoğraf ile anlaşıldığı üzere bu bilinçli bir ziyaret ve elon, atatürk hakkında gerçekten fikir sahibi. paylaşımda kullandığı sözler çok etkileyici olmakla beraber müzede öğrendiği bilgi de olabilir ama elon'un en büyük özelliği atatürk gibi çok okuması olduğu için atatürk'ü anladığına da inanıyorum. büyük adamsın elon, büyük liderimize atamıza da selam olsun.

    edit: ikinci fotoğraf sonrası ekleme

  • servet abi döktürdü gene.

    ''eskiden sabah meyhaneden cıkıp dönen adamla, sabah namazına giden adam birbirinin selamını alırdı şimdi kalmadı bunlar ayırdılar bizi ayrıştırdılar. ayrıca bu çocuğu da ekmek almaya gönderme!.''