• tam hali "istesek ilk gün toplayabilirdik. toplasaydık akp'liler yardım ediyor diyeceklerdi. her şey planladığımız gibi oldu. 1 saatlik gecikmemiz var" olan muharrem ince açıklaması. kendi kitlesini de artık kafaya almaya başlamış belli ki.

    kaynak
  • güzel bir taktik

    wdit: yaaaaa boş verin zaten alacağı %1 oy! 75'lik umut %56 alacak. muharrem'le niye bu kadar uğraşıyorsunuz? yoksa muharrem ince chp'nin onurlu seçmeninden oy alır ve chp'nin chdp'lileşmesini engeller diye mi korkuyorsunuz? omurgalı chp'lilerin "ne terliği, ben atatürkçü- laik - milliyetçi adaya oy veririm!" demesinden mi korkuyorsunuz?
  • amatem'e yatırılması gereken alkolik bir şahıs, aday olup yüzde 2 oyun çöpe gitmesine sebep olacak diyorum. neden kimse umursamıyor? koskoca cb olmak isteyen şahıslara psikolojik test yapılması gerekmez mi?
  • doğru söylemiştir.
    dahası, chp medyası ve trollerinin alçakça saldırılarına, iftiralarına, yalanlarına ve mahalle baskısına rağmen 100 bin imza toplanmıştır. bu büyük bir başarıdır. daha önce hiçbir adaya bu kadar alçakça saldırılmamıştı. hiçbir aday için böyle karalama kampanyası yapılmamıştı. chp medyası ve trolleri günlerdir 7/24 ince'yi karalamaya uğraşıyor. bunlar muharrem ince'nin yükselişini durduramaz. muharrem ince gümbür gümbür geliyor. bazı salak ve asalaklar ise muharrem ince'ye iftira atıp saldırarak, muharrem ince'nin seçmenine aktrol, maktrol diyerek bu dalgayı durdurabileceklerini sanıyor ve gülünç duruma düşüyor.

    bu gidişle muharrem ince efsanevi bir kahramana dönüşecek. koskoca chp medyasına, foncu gazetecilere, pkk lobisine, fetöcülere ve chp-hdp trol ordusuna karşı "siz hepiniz, ben tek." diyerek meydan okuyor adam. çok iyi bir başlangıç.
    efsaneler işte böyle doğar. gerçek liderler, kahramanlar işte böyle ortaya çıkar. chp'liler ince'ye ne kadar yoğun ve alçakça saldırırsa ince o ölçüde büyük bir kahramana dönüşecek.

    muharrem ince'nin arkasında sermaye yok, işadamları yok, müteahhitler yok.
    muharrem ince'nin arkasında chp gibi bir sürü tv kanalı, gazeteler, gazeteciler, trol ordusu yok.
    muharrem ince'nin arkasında chp belediyeleri ve torpille işe girmiş belediye çalışanları yok. (kılıçdaroğlu imza toplasa chp belediyelerindeki torpilli belediye çalışanları ve aileleri 1 günde imzaları tamamlardı. evet.)

    muharrem ince'nin arkasında pkk ve fetö seviciler yok.
    muharrem ince'nin arkasında bölücüler ve gericiler yok.

    fakaaaaat, muharrem ince'nin arkasında halkın desteği var. karşılıksız, menfaatsiz, gönülden bir destek var.
    bekleyin, daha neler olacak neler?
    milletvekili seçiminde trakya ve ege'de "chp'nin kalesi" denen illeri iyi takip edin. bakalım kale male kalacak mı?
    y-chp'nin atatürkçü seçmeni koyun gibi gütme dönemi bitmiştir. atatürkçü seçmen artık uyanmış ve y-chp'nin aslında hdp ile aynı parti olduğunu anlamıştır. muharrem ince, yıllardır chp'ye alternatifsizlikten dolayı oy veren atatürkçü seçmen için bir kurtuluş yolu olmuştur. chp oyları bu seçimde %12 civarına düşecek, kılıçdaroğlu da seçimi açık farkla kaybedecek, chp'den geriye bir enkaz kalacaktır. y-chp macerası da böylece hezimetle sona erecektir. memleket partisi ise en az %10 oy alacaktır.

    chp yöneticilerinin, chp medyasının ve chp trollerinin asıl korkusu budur. muharrem ince'ye ve seçmenine kudurmuş köpek gibi saldırmalarının, iftiralar atmalarının, baskı yapmalarının nedeni budur. chp oyları %12 civarına düşünce takke düşecek, kel görünecek. chp'li politikacılar, gazeteciler ve troller işsiz kalacak. yıllardır kaymağını yedikleri "muhalefet ağalığı" bitecek, mamaları kesilecek. birçok chp'li politikacı memleket partisi'ne katılmak isteyecek. seçime daha 50 gün var. bekleyin, görün...

    (bkz: ince'ye oy verme sebepleri)
  • erdoğan'dan daha beter bu ince, derlerdi de inanmazdım.

    şimdi anlıyorum gerçekten daha betermiş.
  • (bkz: ziya)

    "ama akp teşkilatlarının da çorbada tuzu bulunsun diye bekledik" diye devam etse şaşırtmayacak demeç.
    (bkz: muharrem ince'ye imza veren seçmenler)
  • konuştukça kendisinden uzaklaştıran bireyin açıklaması.
  • bu kadar ağır eleştirileri hak etmiyor. napmış birader bu adam? mavi marmarayı gazzeye yollarken asmış kesmiş de sonra bana mı sordunuz demiş? fetöye ülkeyi mi teslim etmiş napmış amına kodumun? vallahi delireceğim ya. 15 seçim mi kaybetmiş napmış aq bu kadar eleştirilmesi niye lan? adam kazandı yazmış.. vay amk ne büyük ihanet bi taraf sgk batırdı der oy vermez, öteki taraf ülkeyi fetöye emanet etti der oy vermez. ama adam kazandı dedi diye itin götüne sokun... yemin ediyorum anlamıyorum.
    oyları nasıl bölüyor mesela?
    toplam oy 10 olsun.
    kk 5 rte 5
    ince 1 alıp rteyi başa geçirecekse sikeyim zaten ülkedeki seçmeni 20 yılda bi bok değişmedi demek ki geçsin zaten rte abi.

    ben bu adama güven oyu atacağım, bu kadarını hak ediyor.
hesabın var mı? giriş yap