hesabın var mı? giriş yap

  • ailenin kötü yetiştirdiği bir çocuk, bu sefer direkt kendi ailesine zarar vermiş en azından.

    keza bıktık başkasının kızına, çocuğunu zarar veren suç makinelerinden.

    hep böyle devam edin işte.

    özelden gelen bazı mesajlar üzerine bir edit :

    arkadaşlar böyle haberler üzerine " üzüldüm, kahroldum " demek bir marifet mi ? yahu böyle bir habere benim veyahut başkalarının sevinebileceğini nasıl düşünüyorsunuz manyak mısınız siz ? verdiğimiz tepkiler yıldığımızdan, bıktığımızdan dolayı. 14 yaşında çocuk diyorsun atarlanmayı biliyor, silahın yerini, kullanmayı, aileyi tek tek öldürmeyi ve sonunda da kaçmayı biliyor ! şaka mısınız siz neyin empatisini, niçin kurmalıyım ? bu içte büyüyen öfkenin, elbet bir gün bir şekilde yansıtılacağı aşikar. ben de bunu belirtmek istedim. kim ki katil olma potansiyeli olan bir çocuk yetiştiriyorsa bu toplumda, ilk o görsün şiddeti, ilk o yesin ilk kurşunu. bıktık artık milletin sorunlu ilişkilerinden, bu ilişkilerden doğma çocuklarının topluma verdiği zararlardan bıktık !

  • cem yilmaz'in insanoglundan her gecen gun biraz daha nefret etmesinin disa vurumu olan film.

    adam nasil nefret ettiyse cevresindeki cahilinden de, okumusundan da, sosyetesinden de, koylusunden de...

    yardirmis.

    inanilmaz bir hikaye anlatimi var bayiliyorum ya.

    --- spoiler ---

    kendini merkeze koy, kendini merkeze koy...kimim ben ? belki gotun tekiyim, niye merkeze koyuyorum?
    --- spoiler ---

    ahahah tek cumlede butun yasam koclari ve sosyal medya psikologlarinin icinden gecmis abimiz.

  • yapimi cesitli nedenlerden dolayi 99 yil surmus saray.

    sarayin yapimi 1685'te cildir valisi colak abdi pasa tarafindan baslatilmis, 1784 yilinda ii. ishak pasa tarafindan bitirilmistir. sarayi tamamlatan ishak pasa 1790 yilinda gorevinden alinmis ve hasankale'ye surulmustur. dolayisi ile yapilan bu muhtesem saray cok kisa bir sure kullanilmis, sonrasinda terkedilmistir.

    7600 metrekare alana sahip olan saray, osmanli saray planinda haremlik ve selamlik olarak iki kisimda insa edilmistir. suslemelerinde barok ve rokoko usluplari karisik olarak kullanilmis, kapilarinda selcuklu uslubu tercih edilmistir. iki katli olan saray 366 odadan olusmustur.

    bir rivayete gore padisah bu sarayin topkapi sarayi'ndan daha gorkemli oldugu soylenmeye baslaninca ishak pasa'yi gorevinden azletmistir.

  • olay çok alakasız yerlerde söylemesidir.

    konu açılmamış bilmem ne, bana onun doktor olduğuyla ilgilenmeyeceğim bir konuda telefon açmış. ne mevzunun bir ilgisi var ne de olabilir. benden bir hizmet satın alacak ve alacağı hizmetin de onun doktor olmasıyla hiçbir ilgisi yok. telefon çalıyor, açıyorum. ''merhaba ben doktor bilmem kim'' hoppaa düşünüyorum acaba doktor randevum var mıydı da ben unuttum diye. sonra derdini anlatıyor alakası yok. telefonu kapatınca iş arkadaşımla dalga geçiyoruz doktor bilmem kim diye tanıttı kendini diye. aynı senaryoyu bir çok kez farklı kişilerden yaşadım. mühendis müşterimiz de var, eczacı da, diş hekimi de, subay da avukat da. ben daha hiçbirinden ben avukat bilmem kim, eczacı blabla, diş hekimi bıdıbıdı duymadım. bir de alacağı hizmetle ilgili benzer hizmeti alan biriyle görüşebilir miyim diye sordu. var tabiki sizi görüştürelim mi deyince de hmm yalnız hekim olan başka biri var mıydı? diye sordu. hoppala... gerisini siz yorumlayın.

    örnek 2 :
    fotoğrafçı stüdyosunda bekleme salonunda eşimle düğün fotoğraflarımızı seçiyoruz bastırmak için. bir çift girdi, girer girmez merhaba biz doktoruz da atandık haftaya gidiyoruz fotoğrafları bugün almamız lazım dediler. tamam acelen var, atanmışsın, şehir dışına çıkacaksın da ''biz doktoruz?'' hadi ya?

    örnek3:
    yüksek lisansta ilk dersteyiz, karma bir alan olduğu için her bölümden mezun olan insan gelmiş. hoca içeri girdi merhaba dedi, bu el kaldırıp ''hocam ben doktorum da tezimde şu konuda çalışmak istiyorum olur mu?'' dedi. ulan bi dur bi beş dakika bekle hoca zaten soracak adın ne ne işin yapıyorsun falan tanışacağız. oha bi dur ya.

    örnek4: yüksek lisansta başka bir bölümle aldığımız ortak ders. bizim bölümden olmayan başka bir bölümden başka bir doktor. ben de milleti mail grubuna ekleyip hocadan aldığım slaytları ve duyuruları atan kişi. bu doktor arkadaşa mail gitmiyormuş, bana mail yazdı. en altına otomatik imza olmadığı belli şekilde şöyle yazmış : dr. ayşe tuttufrutti`*. dostum tamam doktorsun da, attığın mailin özeti ''hacı bana mail gelmiyor ekleyiver'' olan bir mesajlaşmaya özellikle neden ekliyorsun?

    doğrusu bir şekilde söylemesi değil, her şekilde söylemesi.

  • erkekler sıcaktan iç organlarını yaksın isteyen klima teröristidir bazıları.

    (bkz: üşüd militanı)

    edit: kadınların bir kısmı olarak, biz de sıcak ülkelere göçe zorlamak istiyoruz bunları. pes arkadaşım pes! ben de kadınım, ben de üşüyorum, ama şakaklarından boncuk boncuk terleyen yandaki erkek arkadaşı görünce, pısıp % 70 wool % 10 acrylic % 20 lycra bileşimli hırkamı üzerime geçirip çalışmaya devam ediyorum.

  • kaş'tan bildiriyorum. burada da ısırılanlar var. genel olarak, yeter amk yumurtlayacak yer bırakmadınız demiş olabilir arkadaşlar. eleman yüzlerce binlerce yıldır yüzdüğü yerde algida çubuğu görünce sinirleniyor tabi. sonuna kadar destekliyorum. ısıran dişleriniz dert görmesin arkadaşlar.