hesabın var mı? giriş yap

  • kadın doğruyu söylemiş. deprem bölgesindeki şehirlerden çıkan seçim sonuçlarına şaşırmadık mı sanki?
    ama size gün doğdu tabii şimdi. hemen koşa koşa linçleyin bakalım.

  • yıllaar önce antalyada motorlu bir turist yaklaşır, "how can i go to kortuleli" diye sorar.. dümdüz git demek isteyen ben adamın gözlerini içine bakarım ve şöyle derim: "go away!"

  • " uşak’ta çalıştığı taş ocağında kum yığınının altında kalarak hayatını kaybeden işçi ismail taran’ı (49), ailesinin elleriyle kumları kazarak çıkardığı anlara ilişkin yürek yakan görüntüler ortaya çıktı.

    babasını kum yığınından çıkaran 20 yaşındaki arafettin taran, “bu anı ömür boyu unutamayacağım. hiçbir yetkili yanımızda yoktu” dedi. aile, şirketin sahibi ve tüm sorumlulardan şikayetçi oldu. şirket tarafından olayın kapatılması için aileye 500 bin tl ‘kan parası’ teklif edildiği ileri sürüldü.

    öte yandan, ölen işçinin otopsisine giren adli tıp doktorunun ise ilk raporunda ‘evde kalp krizi sonucu öldüğü’ şeklinde skandal bir tespitte bulunduğu ortaya çıktı. ailenin doktor hakkındaki suç duyurusuna ise takipsizlik verildi. "

  • farklı dönemlerden olan iki genç ortak bi arkadaş grubu vesilesiyle tanışır. olay aslında basit bi tanışma olayıdır ancak;

    a: merhaba veyis.
    b: veysi.
    a: veyis...
    b: veysi...
    a: veyisss!
    b: veysiii!
    a: tamam aq veysi olsun ya!*
    ...

    daha sonra araya giren arkadaşlar ikisine de isimlerini ayrı ayrı söyleyip olayı bağlarlar. gençlerden birinin adı veyis diğerinin ise veysi'dir.

  • aptallıktan başka bir şey değildir, en son müdahale iki gün önce 14 lira olmasın diye yapılmıştı şimdi 17 olmasın diye yapılıyor. yapılacak en etkili müdahale isminde ak geçen bütün akoduklarimin istifa etmesidir

  • bugün öyle çok çıktı ki bu filmin hikayesi karşıma. bu filmden sonra emel sayın ve tarık akan'ın 4 yıl aşk yaşadığını ilk kez öğrendim. 12 eylül olaylarında tarık akan'ın gerekçesi sağlam olmaksızın 12 yıl hapsinin istenip, 2.5 ay işkencelerle dolu hücre hapsinde kalması da emel hanıma duyduğu aşkın acı meyvesiymiş. söylentilere göre emel sayın 12 eylül komutanlarından biriyle büyük bir aşk yaşamış. kenan evren sık sık inkar edince top ikinci komutanlarda kalmış. komutan beyin kıskançlığı sebebiyle tarık akan anlamsız çileler çekmiş.
    tarık akan'ın gerçekten ilk aşık olduğu kadın olduğunu. yıllarca unutamadığını hatta hayatı boyunca bir defa evlenip sadece 3-4 yıl evli kalabildiğine şaşırdım. aşkının saflığına hayran oldum. bu fotoğraf karesindeki emel sayın'a bakışı nasıl da doğruluyor aşkını. elinde sigara masasında alkolle nasıl dertli bakmış. yıllar sonra tarık akan vefat ettiğinde emel sayın kimseden çekinmeden son bir not yazmış ardından "hoşçakal sevgili.......tarık".

  • japonya degil, genel olarak uzakdoguda, bulasik makinesi tutmayan bir urun. cinde ve singapurda yasadim 6 sene, bu videodakilerden daha kucuk, tezgahustu makineler satilirdi, ki onlar bile yaygin olarak kullanilan aletler degildi.
    https://www.kindpng.com/…washer-hd-png-download.png

    ancak su dogru, bizdeki boy bulasik makineleri, 2 kisilik aile icin bile buyuk aslinda. eh malum, bizde hane halki min 3-4 oldugu icin genelde, dogal olarak urun gami da ona gore.