hesabın var mı? giriş yap

  • zamanını vermeyi istemek, paylaşmayı istemek. hiç kimse gerçekten sevmediği birine zamanını vermez daha doğrusu vermek istemez. ölümlü bir canlının en değerli şeylerinden biridir zaman ve biz birini gerçekten sevdiğimiz zaman onunla paylaştığımız ona adadığımız zamanın lafını bile etmeyiz, oysa verip verebileceğimiz en kıymetli şeyi ortaya koyuyoruz. sevmediğimiz biri olduğu zaman da 1 dk bile boşa geçmiş gibi geliyor.

  • bu mudur erkeklik? bu mudur delikanlılık? bir adama kaç kişi dalmışlar dövmüşler yuhhajajajjahhhahahaha

    "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" vecizesinin gerçekleştiği olay

    edit: ilk satırlarda geçen "erkeklik" "delikanlılık" kelimelerinin bir üst entry ile daşşak geçmek için ironi içerdiğini anlamayan dallama yazarlara selam olsun...

    dallamedit : içimin yağlarını eriten görüntülere sahne olan olay

  • nakaratı da bu:
    "three, two, one, zero
    başladı countdown sana kalan hero
    köpürürsün blub, blub, blub
    burası merkez fight gulub" evet klab yada kulüp değil, bildiğin gulub.

    gerçekten bu mu? 4 kişi bir araya geldiniz o kadar reklamını yaptınız ve bu mu?? dinlerken başkası adına utandım, bunlar bi de gururla paylaştı helal olsun.

    norm enderin taşak geçmek için yaptığı trap daha güzeldi lan.

  • zor şartlarda görev yapan, ülkenin ücra köşelerinde eğitim hakkı olan çocuklara ulaşma ve eğitme gönüllülüğü gibi kutsal bir misyonu kabul eden, kazandığı paradan daha fazlasını sonuna kadar hakeden değerli insanlardır.

  • new york'ta mescit olmadığını düşünenlerin birazdan yalayacağı abi.

    new yorkt'a tonla mescit var hadi onu da geçtim neden taksinin üstü biraz anlatsana.

  • bu davranis, mesela kazlarin dunyaya geldikleri ilk birkac saat icinde gordukleri ilk seyi anneleri sanmalari olsun, belirli bir sure icinde gerceklesmelidir, aksi taktirde asla gerceklesmez, ki buna da gelisimde critical period deniyor. mesela kaz ve turevleri icin anneyi/ baglanilacak figuru gorup baglanmalari 12 ila 17 saate kadar gerceklesiyor. bu arada illa ki canli gormeleri de gerekmiyor, dogar dogmaz calan bir calar saat koyarsaniz yanlarina, onu anne zannediyorlar.

    bu konuda en unlu deney konrad lorenz'e ait. kaz yavrularini iki gruba ayiriyorlar, yarisi dogunca anneyi, yarisi lorenz'i goruyor. daha sonraki gunlerde bu iki grubu karistirip bir tarafa anne kazi, bir tarafa lorenz'i koyduklarinda, dogduklarinda ilk kimi gordulerse ona kosuyorlar. klipteki resimler muthis.
    http://www.youtube.com/watch?v=2uiu9xh-mui&nr=1

    yine bu konuyla ilgili ikinci bir video da var ki, izlerken gulmekten kendimden gectim. kopek uyurken yemek isteyerek agzini gagalamasi beni benden aldi, bu allahin salaklarindan yeni dogmusunu yarin sabah masamda gormek istiyorum, mal gibi beni bir omur takip etsin istiyorum, vallaha.
    http://www.youtube.com/watch?v=lgbqqyzid04

    edit: resmen on kere izledim, hala doyamiyorum ulan? sanki yarin bunu sinifta ogretmeyecekmisim gibi, sanki ilk kez duymusum gibi kendimi alamadan izliyorum, delirdim mi acaba? istiyorum bu kazi, her yere benimle gelsin, uyurken agzimi gagalasin uyanip agzina cakayim bir tane mesela, tam gaga ortasindan. ama sevgiyle, hayvan sevgisiyle cakayim, sevgiyle hayvan hirpalamak gibisi var mi be?

    edit2: bunu eklemem lazim, winged migrationdaki cogu sahne, kuslar cekim ekibine imprint ettikleri icin cekilebilmistir.
    http://www.youtube.com/watch?v=pc_qpk2d-ao
    hadi hatta daha sevdigim versiyonunu da vereyim, nasilsa zivanadan ciktim.
    http://www.youtube.com/watch?v=j4skzfntsxm