hesabın var mı? giriş yap

  • ilginç bir gerçek. amerikalılar arasında goygoy konusudur. nedenleri şu şekilde sıralanabilir:

    - mcdonald's dondurma makinelerinin sağlık ve güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düzenli temizlik ve bakım gerekir. bu işlem birkaç saat sürebilir ve genellikle yoğun olmayan saatlerde gerçekleşir; bu da makinelerin sıklıkla "bozuk" olduğu algısına yol açar.

    - mcdonald's dondurma makineleri, dondurma külahları, milkshake'ler ve mcflurries gibi birden fazla türde dondurulmuş tatlı üretme kapasitesine sahip, karmaşık ekipmanlardır. karmaşıklıkları, onları sorunlara daha yatkın hale getirir ve daha düzenli bakım gerektirirler.

    - bazı mcdonald's dükkanlarında aşınma ve yıpranma nedeniyle arızalanmaya daha yatkın olan eski dondurma makineleri vardır. bu makinelerin değiştirilmesi maliyetlidir ve tüm franchise sahipleri bu tür yatırımlara öncelik vermezler.

    - sıcak yaz ayları veya yoğun saatler gibi talebin yüksek olduğu dönemler, dondurma makinelerinde ekstra yorgunluk yaratarak sorunların daha sık yaşanmasına neden olur.

    - algılanan "bozuk" durumların bir kısmı, makinelerin hata mesajları görüntülemesine veya kilitlenmesine neden olabilecek yazılım sorunlarından da kaynaklanıyor olabilir.

    bu endişeleri gidermek amacıyla mcdonald's, dondurma makinelerinin güvenilirliğini artıracak adımlar attı. 2020 yılında mcdonald's, makinelerin performansını uzaktan izlemek ve yönetmek için bir cihaz ve yazılım çözümü geliştiren kytch adlı bir şirketle ortaklık yaptığını duyurdu. bu teknoloji, sorunların ciddi sorunlara dönüşmeden önce belirlenmesine ve kesinti süresinin azaltılmasına yardımcı oldu.

    allrecipes.com

  • üzücü olay. ama antalya'ya yolum düşse de yardım etmem. amerika'da oyunculuk eğtimi almak isterse amca o zaman düşüncem değişebilir, gözlerim dolabilir.

  • "vermediğniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. devrimi satın alamazsınız. devrimi yapamazsınız. devrim olabilirsiniz ancak..." mülksüzler ile tanıdığım, şu an yerdeniz serisini okuduğum, beni benden alan insan... tavsiye!!!

  • - noldu be mükremin, ne güzel yaşıyoz işte.
    - tırbişon sen azcık türkçe bilseydin, buna yaşamak demezdin.