hesabın var mı? giriş yap

  • bugüne kadar dünyada toplam 60 kişide görüldüğü söylenen hastalık. beyindeki konuşma bölgesinde meydana gelen bir hasarın ardından kişinin ana dilini yabancı bir aksanla konuşması şeklinde zuhur ediyor. misal, 1941'de norveçli bir kadın başından yaralandıktan sonra norveççeyi alman aksanıyla konuşmaya başlıyor.

  • yöntemlerini yazayım:

    - kaşık yöntemi: en basit yöntemdir. kabuk kaşık girecek kadar soyulur. sonra kaşık yardımıyla kabuktan yumurta ayrılarak çıkartılır.
    - sirke yöntemi: "rivayete göre" * sirkeli suda haşlanan yumurta kolay soyulur.
    - tuz yöntemi : tuzlu suda haşlanan yumurtanın da kolay soyulduğu iddia edilir
    - delme yöntemi: yumurtaya haşlanmadan önce delik açılır, sonra haşlanır, sonra sudan çıkarınca o delikten üflenir ve soyulur (ben iğneyle deldim, işe yaramadı).
    - bayatlatma: yumurta tazeyse zor soyulur, biraz bayatsa daha kolay soyulduğu söyleniyor. ne kadar bayatsa artık ben 2 haftalık yumurtada bile bir kolay soyulmaya rastlamadım.
    - şoklama: kaynar sudan çıkarılan yumurta soğuk suda bekletilir. soğuk suya koyunca yumurta büzülerek kabuğundan ayrılacağı için kolay soyulacağı söylenir.

  • suudi arabistan’ın büyük müftüsü şeyh abdülaziz el eş-şeyh: "10 yaşındaki kız evlenebilir."

    kelimeler kifayetsiz. ama yani bu araplar da hep yanlış anlıyorlar dinimizi.
    saçmalık yani. ne denir ki.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25343471/

    zöge: bunu zamanın ötesine gönderen hangi zihniyet amk. everin la kızınızı 10 yaşında.

  • gerçekten inanılmaz zeki bir hayvan. bu arkadaşlardan biri her sabah benim balkona gelir uyanmamı bekler. alarm çalar. kalkarım. içeriden biraz peynir getirir balkona bırakırım. bu aralar tatilde olduğum için haliyle alarm kapalı ve geç uyanıyorum. tabi bizim arkadaş yine geliyor her sabah ve bekliyor. bugun çok acıkmış olacakki baktım benim alarmın tonlamasıyla ötüyor. bildiğin alarmı taklit ediyor kadkskksksks önceki hayatında kayserili tüccar mıydın olm bu nasıl adam kandırma yöntemi lan ajdjjdjdkdks

    edit: şu durumun aynısı ahahahha gerçekten efsane hayvanlar bunlar https://www.instagram.com/p/czrler5liqp/

  • iran yine şaşırtmıyor.

    sonuçta sivil uçak ile savaş uçağını ayırt edemeyen gerizekalılar topluluğudur.