hesabın var mı? giriş yap

  • "ayrılık esnasında kaskı ver dediğimde" al be al senin 100 liralık kaskınamı kaldım" dediği için 110 tl ye veriyorum" kısmı ile yaran ilandır.

  • "mansur yavaş'ın sanatçı seçerken siyasi görüşüne baktığını sanmıyorum. "

    "ifade özgürlükçüsü" "siyasi görüş"çüler gelmiş. ne siyasi görüşü? bir insanın dünyada benzeri olmayan tamamen malum şahsı kurtarmak için icat edilmiş bir anayasal değişikliği desteklemesi gibi bir siyasi görüş olabilir mi?

    siyasi görüş değil sadece ve sadece şahsi ikbali için toplumun milletin çıkarlarının hilafına güce tapınma diyeceksin.

    ohal'a, hileye hurdaya rağmen % 1 farkla geçti o referandum, şu an karnını zor doyuruyorsan bu desteklerin doğrudan payı var.

  • farklı bir çalışma prensibi olan saat kulesi

    bilgilendirme edit'i:
    kule, kirmizili noktalarla 3 farkli bölgeye ayrilmistir. en üstteki alana 1.bölge, ortadakine 2.bölge, en alttaki alana 3.bölge diyelim. en üst alan, saati gösterir. örnegin videoda 1.bölgenin en üstündeen üstte iki nokta var; 2x10=20 ve 1.bölgenin altinda ise bir nokta var; 1x1:1, toplamlari 21. yani saat 21:00.

    2. bölge de dakikalari gösterir, 2.bölgenin üstündeki 3 nokta; 3x10=30, 2.bölgenin altinda 5 nokta, 5x1=5 ve toplami 35. yani
    35 dakika gecmekte. saat o an 21:35.

    3.bölge ve en alttaki son bölgede ise saniye mevcut. 3.bölgenin en altindaki noktalar 9'a kadar cikiyor, 10 olunca da 3.bölgenin en üstüne bir nokta ekleniyor. yani 3.bölgenin üstündeki alanlar, 10'ar saniyelik noktalari icermekte. burada 5 nokta yanarsa, bu bölge sifirlaniyor, ve 2.bölgenin altinda bir nokta yaniyor. 2.bölgenin alti da sinirina gelince, 2.bölgenin üstüne bir nokta ekleniyor. böylece zaman ilerliyor...

  • özel isimle sözlük nicki alınmasının yasaklanması gerektiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

    rahmetli fransız oyuncu marie trintignant hakkında bir şeyler okumak isteyenler, başlığı açtığında ekseriyetle saçma sapan bir sözlükçü ve 70 bin dolar hakkında yazılanları görecek.

  • maçın sonları. korner çizgisi yakınlarında toplaşmış bir faul pozisyonu üzerine tartışıyoruz. allahtan korner bölgesinde toplanılmış ve maç durmuş vaziyette çünkü büyük bir cayırtı eşliğinde sahaya bir araba uçarak dalıyor. tel örgüler şahin marka arabanın zemine inişini nispeten yavaşlatsa da büyük bir facia ucuz atlatılıyor. arabadan boş bira kutuları eşliğinde zar zor çıkardığımız eleman maçın kaç kaç olduğunu soruyor.

  • hakkındaki en güzel tanımı okudum geçen gün; türk kızını aya göndermişler, ilk adımı aydan beklemiş.

  • rahatsız olmamak için videoyu sessizde, sektörler halinde çok izlemeden geçtim. durumu tahmin edebiliyorum. berbat bir ölüm şekli.

    konuya paralel, bu şerefsiz kuduz virüsünün yapabildikleri çok acayip..

    kaç milyon yılda evrim geçirip son halini aldı bilinmez ama son evrelerinde konaktaki tükürük bezlerini harekete geçirip kendini tükürük içinde gizleyerek ısırma-bulaşma şeklinde yeni konağa geçiş yapması ve bir süre sonra onunda motor yetilerini etkileyerek beynini bloke edip öldürmesi resmen korku filmi gibi.

    ulan bunu allah tasarladıysa demezler mi “allam hem kulunu var ediyorsun, üstüne bin bir türlü bela veriyorsun, sen bizimle dalga mı geçiyorsun?” diye..

    daha bunların keşfedilmemiş türleri var ve buzullarda kim bilir ne ruh hastası(!) türler daha suya karışıp karşımıza çıkacak..

    not: aşı konusuna dikkat edin. küçük bir yırtığı bile riske atmaya gelmez.

  • 7500 lira
    10 nöbet
    plastik cerrahi asistanıyım. döner 1000 kusur lira yatmıyor. nöbet paraları yatmıyor. yatarsa 3000 civarı. el cerrahisi, maxillofacial travma vs bakıyoruz. kopan parmağı dikeceğim sürede duvar boyasam daha çok kazanırım sanırım.

    edit: şimdi buraya şunu da eklemek istiyorum. hocalar da istifa etmeye basladı. hocası olmayan bölüm asistan alamaz dolayısıyla uzman yetiştirmez.plastik cerrahi gibi özeli tatlı olan branşlarda bu sıkıntı yakın zamanda iyice hissedilecek. ismini vermeyeceğim bir kaç üniversite kliniği yakın zamanda kapanacak. halkımıza bol şans diyorum. umarım tedavi olmak için satacak eviniz, arabanız dededen kalma tarlanız vardır. yüz ve mandibula kırıkları için bulunduğum yerde 40.000 lira cash istiyorlar. nakit yoksa özeller yatırmıyor bile. haberiniz olsun.

    edit2: bu işin ciddiyetini anlayamamış arkadaşlar gene toplanmışlar başlığa. doktor olduğum halde başıma bir şey gelse devlette tedavi olamayacağımı düşündüğüm için korkuyorum özel sağlık sigortası araştırıyorum. sizdeki bu özgüven gençliğinizden geliyor olmalı.