hesabın var mı? giriş yap

  • ceplerinde çok fazla paralarının olmamasıdır.
    özellikle anneleri için yapmak istedikleri çok şey vardır, ama yapamazlar.

    gökyüzünün mavisinden çok, eskimiş ayakkabılarına bakarlar.

  • şöyle olmuş olabilir kız 17 yaşındayken evlat edinilmiştir ama kızı küçük zannetmişlerdir. sonra çocuğun büyümediğini fark etmişlerdir. yoksa devlet 18 yaşından büyük birini neden sahiplendirsin.

    edit; yabancı kaynaklardan olayı anladım. olay şöyle oluyor; amerikalı çift ukraynadan bir çocuk evlat ediniyor. evlat edinirken çocuğun 6 yaşında olduğu belirtiliyor. bir süre sonra aile çocuğun yaşı konusunda emin olamayınca doktora gidiyorlar ve 2010 yılında 8 yaşında olabileceği ve cücelik nedeniyle küçük gösterdiği tespit ediliyor. 2012 yılında yapılan testte ise 11 yaşında olabileceği tespit ediliyor. daha sonra psikolojik sıkıntılar, anneyi zehirlemeye çalışması ve diğer çocuklara tehditleri nedeniyle psikoloji kliniğine yatırılıyor. 2014 yılında buradan çıktıktan sonra aile çocuğa bir yıllık peşin kirasını vererek bir ev kiralıyor ve başka şehre taşınıyor. bir süre sonra yalnız yaşayan çocuk polisi arayarak ailesinin onu terk ettiğini bildiriyor. yetkililerde 5 yıllık araştırma sonucunda çocuğunu terk etmekten dolayı kadını suçlu bulup hapis cezası veriyor.kadında sosyal medyadan kızın çocuk olmadığını 22 yaşında olduğunu anlatıyor. ancak çocuk terk edildiği 2014 yılında yaklaşık 14 yaşında ve kemik hastalığı var. kendisine bakamayacak durumda. muhtemelen aile, kız 14 yaş civarında ve cüce olunca ilgilenmek istemediler ve terk edip gittiler. şimde abartarak gündem oluyorlar, cezadan kurtulma derdindeler.

  • valla bi ekmek kasasının altına bi bilgisayar koyun. sonra bi sopayla kasanın ucunu kaldırın. sopaya ince bi ip bağlayın ve uzakta bi yerde gizlenip beklemeye başlayın. açıkta bilgisayar gördüğünü sanan redhack hayvanı hemen gelecektir. kasanın altına girdiğinde ipi hızla çekin. tebrikler redhacki yakaladınız. emin olun benim yöntemim bazılarınınkinden daha güvenilir.

  • (bkz: ekşisözlük)

    bana lcw yi hatırlatıyor. eskiden lüks bir markaydı, herkes giyemezdi. kuzen vasıtasıyla elime geçen o maymunlu poşetini yıllarca sakladığımı bilirim. sonra pazar malı üretmeye başladı. sözlük de zamanında lcw nin ilk hali gibi elit bir marka iken, inci - ulu karışımı bir yere dönmeye başladı maalesef.

  • "ingilizce ismi dragonfly (ejderha sineği), ispanyolcası caballito del diablo (şeytanın midillisi) olan bi hayvanın türkçe ismi nasıl yusufçuk olur yahu. ülkemizdeki yusufçuklar bu yüzden özgüven eksikliğiyle büyüyor."

    kendi iletimdir, o kadar da ukalayım.

  • delikanlı kadınmış, senin de verilmiş sadakan varmış. keşke biraz daha erken olsaymış ama kötü bir evliliğin olmasından her türlü daha iyidir. geçmiş olsun.

  • 8 şubat 2004'te 21 yaşındaki maura murray, arabayla babası tarafından massachusetts üniversitesi'ndeki yurduna bırakıldı. bundan 24 saat sonra maura kayboldu ve hala da kayıp. 9 şubat'ta maura, 112. yolda bir trafik kazası yaptı. yakındaki bir evden maura'ya yardım etmek için insanlar geldi fakat maura reddetti. özellikle 911'i aramamalarını istedi. bunun dışında yoldan geçen bir kamyoncunun yardım teklifini de aynı şekilde reddettiği söyleniyor. kazadan yaklaşık 10 dakika sonra gelen polisler, maura'yı arabada veya etrafta bulamıyorlar. fakat eşyaları arabadadır. maura'nın kayboluşundan 24 saat önce yaptıkları ise ilginç. uzaktaki erkek arkadaşına mail atıyor, bundan hemen sonra da hocalarına ailemde biri öldü falan filan diye mail atıyor fakat böyle bir durum yok. bunun dışında maura olaydan birkaç gün önce aldığı bir telefon sonrasında yurtta ağlayarak odasına kapanıyor ve bütün gün çıkmıyor, kimseyle de ne olduğunu paylaşmıyor.

    maura'nın kayboluşunun yıl dönümünde youtube'da şu video yayınlanıyor: https://youtu.be/z3x9b4aexea (fakat orjinal uploader bu kullanıcı değil)

    daha sonra kaldırılıp tekrar yüklenen videoyu ilk yollayan kişinin ismi mr112dirtbag. (112 = maura'nın kazayı yaptığı yolun numarası) babası da polislere verdiği ilk ifadede "she may have been kidnapped by some dirtbags" diyor. bu da ilginç bir ayrıntı. o günden bu yana maura ile ilgili çeşitli ihbarlar gelmiş bunlardan bir tanesine göre, maura'nın tarifine uyan bir kadın kendisinden yaşlı bir adamla görülüyor ve kendisine tanır gibi bakan kişiye sessizce help me diyor. fakat herhangi bir help gelmiyor. maura'nın erkek arkadaşı da kazanın olduğu zamanlarda maura'nın kendisini tek kullanımlık bir telefondan aradığını fakat cevap veremediğini söylüyor ki maura sık sık tek kullanımlık telefonlardan kullanırmış. mesajda ayılmaya çalışan bir kadına benzer bir sesi varmış polis teşkilatı maura'yı kayıp vakası olarak görüyor. kaçırıldı mı kendi hayatını kurmak için kaçtı mı kaçmak zorunda mı kaldı bilinmiyor.

    alıntı: https://twitter.com/…endi/status/635195064604585985

    edit: video yayından kaldırıldığı için link güncellenmiştir. uyarısı için pert araba alan adam'a teşekkürler