hesabın var mı? giriş yap

  • 85-91 arası neslin okullarının son günlerinde okuldan kaçması, ya da okullara kurulan televizyonlarla maçları izlemeleri.

    özellikle ilk brezilya maçı açısından konuşuyorum.

    benim açımdan fransa-senegal maçını adana'da tabi ki klima son raddede pepsi çekirdek vesilesiyle izlemem. iki derse girip geri dönmüştüm izleyebilmek için.

    neredesin be papa bouba diop reyis ?

  • cumhurbaşkanının söylediği sözü referans gösterilerek atılan manşettir. burada yanlış manşeti atanda değil, manşetin atılmasına neden olan sözü söyleyendedir.

  • "şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış"

    rte'nin tavuğuna kışt dese en az 6 ay yatarı vardı ama sadece 50 kişiyi katletmeye çalıştığı için serbest bırakılmış.

  • uzaya çıktığı vakit bir ses duymuş. uzunhava gibi. yıllar sonra yaptığı bir yalta gezisinde sala verildiğini duyunca: "aha uzayda duyduğum ses buydu" demiştir.

    sonra da "ule uzayda hava yok, hava olmadığı için de ses dalgaları yayılmaz, bir seda duyulmaz, yoksa ben zurna mıyım" diye iç geçirmiş ve müslüman olmamıştır.

    yine havası olmayan, olmadığı için ses dalgaları yayılamayan biricik uydumuz ay'da ezan sesi duyması mümkün olmayan, duyamayınca da müslüman olamayan bir diğer kişi ise neil armstrong'tur.

    (bkz: karanlıkta ablan sandım)

  • ganyani 1.05 olan atti, sariliktan olmustur, at yarisi tutkunlari iki ati hicbir zaman unutmayacaklardir birisi ingiliz ati bold pilot digeri arap ati yavuzhan'dir, yavuzhan daha bir anadoluludur, ingiliz atlariyla yarissa onlari gecebilecegi bir efsane gibi konusulurdu ganyan bayilerinde.
    sih taha ancak burnundan kan geldikten sonra yavuzhan'i gecebilmistir.
    yavuzhan cok ama cok gururlu bir atti, boyle atlara kamci vurulmaz. halis karatas cok kamcilamistir kusturmustur hayvani ondan sonra yarislari kaybetmeye basladi, sonrasi da fazla surmedi sariliga yakalandi, hipodromlara donemedi bir daha.

  • bence güzel olur kardeş.

    _____________________________________________________________________________________

    intel 4790k @ 4.0 ghz, 8 gb ddr3 ram, asus strix r9 285, cooler master psu 750w

    """"""""""""""""""""" "oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur" """""""""""""""""""""""