hesabın var mı? giriş yap

  • türkiye akülü arabalar federasyonu başkanı izzet mehmet çapar'ın.... şaka lan şaka

    olm şunun güzelliğine bak ya

    şimdiki jenerasyonun çocukları da bunu istiyor mu bilmiyorum ama, bizim jenerasyonda çocukken akülü arabaya ağzının suyu akmayan çocuk pek yoktur herhalde. akülü arabası olan çocuk da pek yoktur.

    resmen resimli sözlükte ukte kelimesinin karşılığında akülü araba resmi var lan benim için.

  • - oğlum gülten teyzengil geldi, bak içerde oturuyorlar, bir hoşgeldin de yavrum...

    - ya istemiyorum anne işim var ya...

    - oğlum bak, "ayten hanım'ın oğlu da ne yabaniymiş, gittik de bir hoşgeldin demedi" derler... hadi yavrum.

    - öffff ya.... demiycem hoşgeldin...

    - oğlum bak ayıptır, bi' hoşgeldiniz de sonra yine odana gelirsin... kaçmıyor ya bilgisayarın.

    - fak yu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    - ney?

    - fak yu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    - oğlum ayıp fak yu denir mi anneye?

    - ya git.... fak yu!!!!!!!!!!! fak yu!!!!!!!!!!!!!!!! fak yu!!!!!!!!!!!!!!!!!

    - hımmm.... korkarım bu haftasonu cezalısın bayım... ayrıca tam iki gün boyunca çöpü sen dışarı çıkaracaksın ve bayan vilyıms'a bahçesini düzeltmesinde yardımcı olacaksın... belki sana bu iş için küçük bir de ücret verir ve cefri'yle birlikte o çok istediğin ağaç ev projesini hayata geçirebilirsin... ne dersin?

    - aman allahım... ingilizce küfredince annem şoka girdi... anam... anam... talihi saçlarından kara çileli anam... kendine gel canım anam.... ne oldu sana?

    - dont argü vit mi, yu lidil pank!

    - ühühühühühüh....

  • görüyor ve arttırıyorum:

    onun estetiksiz haliyle girip derece aldığı yarışmada ben 1. olurdum.

    not: hem çirkinim, hem erkeğim ama yukarıdaki cümlemde %100 ciddiyim.

  • sıradışı bir araştırma örneği. entry sahibine olumsuz laf söyleyen taş olur. her insanın yapabileceği bir iş değil. araştırma var, sonuçlardan anlam üretme var, bağlantı kurma var. aklına, emeğine sağlık yazar kardeşim. inşallah araştırman ahmet hakan veya tayfası tarafından çalınmaz ve yılın araştırmacı gazetecilik ödülünü alırsın. ne olursa olsun cüneyt özdemir’den iyi araştırmacısın.

  • "sınır tanımayan bir zeka, en büyük hediyedir insana."

    harry potter ve felsefe taşı'nı ilk kez okurken, hagrid'in harry'e hogwarts binalarını anlattığı bölümde bana en sempatik gelen bölüm olmuştu ravenclaw. hatta harry'nin ravenclaw'da olacağını tahmin etmiştim, seçmen şapka "gryffindor!" diye bağırınca "anaa" diye bir tepki verdiğimi hatırlıyorum kendimce.

    fenerbahçe sevgimden de olacak, serinin en sevilen karakterleri genel olarak gryffindor'dan olsa bile gryffindor'un o "sarı kırmızı aslan" figürünü hiçbir zaman tam olarak benimseyemedim zaten, hep ravenclaw'u daha çok sevdim.

    j.k. rowling de gerçekten ravenclaw'a hak ettiği değeri pek fazla göstermese de en azından luna lovegood gibi bir karakteri ravenclaw'a armağan ederek bir nebze olsun gönül almıştır bu konuda. ayrıca hermione'nin de "seçmen şapka beni ravenclaw'a koymayı ciddi ciddi düşündü" diye bir lafı vardı ki, düşünmemesi öyküye aykırı olurdu zaten.

    bir de son kitaptan önce "ravenclaw will have its day" diye bir açıklaması olmuştu j.k. rowling ablamızın. tam olarak sözünü tuttuğu söylenemese de, son kitabın sonlarında bir "ravenclaw" tantanası oldu tabii ki. yine de insan ravenclaw'un daha da bir "çıkarıp masaya vurmasını" bekliyordu, hak ettiği gibi.

    velhasılıkelam, canımızdır ravenclaw.

    pottermore'da da yerimizi aldık zaten. çiçek.

  • hay ben sizin kirli beyninize sokayım ya. biri demiş kötü performans, öbürü demiş kurgu, öbürü demiş neden kurye olduğu vurgulanmış. abi siz nasıl yaşıyorsunuz hayatı ya? ekşiye gelip entry girene bi haller oluyor amk. illaki bi marjinal, sikindirik bi eleştirelliğe ve şüpheciliğe bürünüyorsunuz. hayatınız çok zor olsa gerek, ya da hakikaten malsınız.

  • buyuk dedemin yalanci oldugunu ortaya cikaran onermedir. kendisi ortadogu'daki cephelerde carpisan bir er olarak dedeme anlattiklari su sekildeymis. " araplarin bize yaptigi hainligi kimse yapmamistir. kac tane erin bitlenmeden oturu olup gittigini ben gordum. su bile vermediler. kuyulari tuttular. arap gorunce silaha davraniyorduk. biz onlar icin geldigimizi saniyorduk. hala kalbim kiriktir. "

    iyi sallamissin be dede