• miss turkey 2018'in 1.'si şevval şahin'in yaptığı açıklama.

    açıklamalarında ''estetik benim için çok normal. 2018 yılındayız. kendinde beğenmediğin bir yerin varsa, bunu yaptırman en doğal hakkın. yarışmada 'estetik yasak' diye bir kural yok. ben hiç bir zaman 'burnumu yaptırmadım' demedim. beni eleştirebilirler. bu benim tercihim. bana iyi geldi. öz güvenim yerine geldi.'' gibi bir ifadeye yer vermiş.

    ondan sonra türk kadını eleştirildiğinde erkekler suçlu oluyor. gel de eleştirme işte amına koyayım. yani çok afedersiniz, affınıza sığınıyorum; ama şu estetiksiz haliyle bırak miss turkey olmayı, doğduğu köyün karpuz güzeli seçilemez.

    gerçekten insan bu cahil öz güvenine şahit olunca hayrete düşüyor.

    ahan da link
  • derecenin bundan haberi var mı?
  • görüyor ve arttırıyorum:

    onun estetiksiz haliyle girip derece aldığı yarışmada ben 1. olurdum.

    not: hem çirkinim, hem erkeğim ama yukarıdaki cümlemde %100 ciddiyim.
  • haklı beyan. sonunculuk da bir derecedir.
  • ciğer gibi kızların hakkını yemiş, derece dediği de 452. bence! aman banane ya.
  • söylenen söz kişinin elinde kalıyor ama estetik yaptırmasında da sıkıntı yok. estetikle daha güzel olan kızlar estetik yaptırabilir.
    (bkz: bütün kızlar güzel olsun)
  • (bkz: yavaş girip sonra hızlanmalı metal müzik)

    tanım : estetikli haliyle bile dereceye giremeyeceğini düşündüğüm ancak nasıl olduysa birinci olmuş -elim varmadı güzel yazmaya- kişinin beyanıdır.
  • enteresan bir söylem. “burnumu yaptırdım özgüvenim yerine geldi. ama yaptırmasam da dereceye girerdim” diyorsun tatlı kızım ama “özgüvensiz bir şekilde nasıl dereceye girecektim acaba” diye hiç düşünmüyorsun. podyumda ürkek bir ceylan gibi seken kız bırak dereceye girmeyi finale kalamaz finale.

    daha 19 yaşındasın. iddialı olacağım diye boyundan büyük saçmalama derim. ayrıca o dudakta kolajen yoksa benim de adım dino değil. ortalama bir türk fashion bloggerdan hiçbir farkın yok. bi de gelmişsin bize 2. aleyna tilki vakası yaşatıyorsun.

    yavaş gel.
  • teflon tava gibi surat var.
    o kadar ki, kafayı bedene sonradan monte etmişler gibi duruyor, ona rağmen hala, 'sadece burnumda estetik var' geyiği.

    ablacım, 2020'ye girmemize sayılı vakit kaldı. 90'larda yapılıyordu bu 'sadece burnum estetikli' klişeleri.
  • bence şevval abla da girmiş estetik cerrahın kapısından içeri, gal gadot’un yüz fotosunu koymuş, bunun aynını yapacaksın demiş. estetikçi de yapmış. estetik yetmemiş olacak ki saçını tipini falan olabildiğine benzetmeye çalışmış.

    bu tabi benim senaryom, ama buna inanıyorum. neden başarısı kanıtlanmış bir güzellik kraliçesinin yüzü varken, yarışmaya kendi yüzümle gireyim?

    estetik operasyonlu birisinin de bu tip bir yarışmaya girmesini anlamsız buluyorum. bu operasyonlarla tip çok değişebiliyor ve yüz güzelliği en önemli unsurdur bir kadın güzelliği konusunda. bunu sen estetik cerrahına borçluysan en iyi cerrah yarışması düzenleyelim o zaman. bu sene kaybet, seneye estetik yaptırıp gene gel o zaman, kazan o zaman. bana saçma geliyor.
hesabın var mı? giriş yap