hesabın var mı? giriş yap

  • ismiyle müsemma bir film i'm not there. bu yüzden, bob dylan biyografisi izleme umuduyla gidenler için büyük bir hayal kırıklığı olabilir. bildiğiniz biyografik filmlerden fersah fersah uzak bir yapım zira. ve fakat, bu minvaldeki özgün işlenişi sebebiyle de takdire şayan aynı zamanda.

    bob dylan'a atfedilen sıfatların/ içinde barındırdığı karakterlerin hayat bulması ve ayrı ayrı öykülenmesiyle şekilleniyor film. şarkı seçimleri de, öykülerin içerikleri göz önüne alınarak sunuluyor izleyiciye.süresiyle az-biraz can sıksa da; dylan şarkılarıyla mest, blanchett'a bir kez daha hayran olup bitiriyorsunuz filmi.

    heath ledger'ın da son filmlerindendi galiba. o açıdan da önem teşkil edebilir; kendisine bir veda niteliğine bürünebilir pekala.

  • iş yerinde su kesintisi sebebiyle dehidrasyona uğramış want2die ve alchoburn kişileri, odalarına gelen altılı pakette suyu iki dakika geçmeden tüketir. içeri giren şirket patronu:

    - su gönderdim n'aptınız onu?
    - içtik a. bey
    - adam onları yanlış getirmiş geri istiyor? kız girse dul çıkar lan bu odadan, yuh lan.

  • bana göre erdem falan değildir, lütuf da değildir. birçok farklı sebebi olabilir, parayı, zekayı, herhangi x bir şeyi güzelliğe tercih eden birinin tercihi olabilir, toplumun güzellik normları dışında da olsa sevdiği kişiyi gerçekten çok güzel bulan birisinin kararı olabilir, şartlar öyle gerektirdiği için mecburiyet olabilir. ama erdem? sanmıyorum.

    birilerini önce itip sonra da onlara merhamet bağışladığınızda daha iyi insanlar olmuyorsunuz. bu biraz, "gözlerin görmüyor ama sana iş vermişiz" demek gibi oluyor, bence.

  • sahnenin amator otesi ve sacmaliktan ibaret olmasini geciyorum, siddeti ovmenin ve siradanlastirmanin nasil yapildigina ornek olabilir.

    yani mahalle arasinda bu kadar kalabalik iki grup birbirlerine karsi veryansin ediyor ve bu normal oyle mi? sundan zevk alan birinin herhangi bir yol ortasinda islenen cinayetten sikayet etme hakki olamaz.

    ayrica, agababalar asla one dusmez, kerizleri kirdirtirlar, bir de o sekilde ates eden iki topluluk olsa, karsi tarafa gerek olmadan hepsi birbirini vurur.

  • başlığın orjinali (bkz: toplam yemeksepeti.com harcamasını gösteren kod)un çalışmaması olacaktı ama malum karakter sınırı.

    şimdi öncelikle yazılan kod tarayıcıyı sürekli scroll ederek çıkan sonuçlar içinden fiyat bulduruyor ve topluyor. dolayısıyla tarayıcı bazlı problem olduğunda hesaplamalar yanlış oluyor. benim 3 denememde de farklı sonuç verdi. arkadaşın hesabında da keza aynı şekilde.

    ben de madem ki bir şey yapılmış bari düzgün çalışsın deyip daha stabil ve hızlı çalışan bir kod yazdım.

    belirtmeliyim ki yemeksepeti şehir bilgisini sessionda tuttuğu için farklı şehirlere ait sonuçları şehir değiştirip kodu tekrar çalıştırarak görebilirsiniz.

    yemek sepeti içinde hangi sayfada olduğunuzdan bağımsız bir şekilde aşağıdaki kodu çalıştırarak doğru sonuç elde edebilirsiniz.

    edit: sayfada sağ tıklayıp konsolu (en alttaki inspect veya ögeyi denetle menüsü) açarak (veya f12'ye basarak) kodu konsola yapıştırıp sonuçları görebilirsiniz.
    edit: yeni link

    http://pasted.co/c0a9364a