hesabın var mı? giriş yap

  • 99 depreminde kamyonlarla taşınıp göçük altında kalanları yağmalayan, bileziklerini almak için kollarını kesen adamlardan şaşırtmayan hareket.

  • 26 nisanda tutanak tutulmuş. 27 nisan'da görevlendirme adı altında sürgüne gönderilmiştir. bir de adliyeler yavaş çalışıyor diyorlar.

  • ekmek yememe prensibimi bu abinin tostları için bozabilirim, demin bir kavurmalı tost tarifini izledim, ağzımın suları aktı, o çatala geçirdiği yarım paket margarini tost makinesine ve ekmeğe güzelce sıvamasından tutun da, somun ekmeği ortadan ikiye düzgünce kesmesine kadar her şeyine hayran kaldım.

    https://www.youtube.com/watch?v=mt8bpksd3ig

    yalnız benim somunumu videonun sonunda olduğu gibi doğramasın, bütün getirsin ben ısıra ısıra yerken bölerim onu.

    buraya yazmış olayım, antep'e gidersem mutlaka tostunu yiyeceğim.

    ayrıca para kazanmak için vizyon sahibi olmak gerektiğini, işini ciddiye almak gerektiğini çok güzel örneklemiş. her şeyden önce kendisine büyük saygı duyuyorum.

  • cildimizin kendini aşırı sürtünme, tahriş edici maddeler, yanıklar gibi zararlı dış etmenlerden koruma yöntemidir. serum adı verilen berrak sıvı, epidermis (derinin dış tabakası) ile dermis (derinin alt tabakası) altında toplanır, alt cilt yapılarının daha fazla hasar görmesini önler ve iyileşmeye katkı sağlar.

    su toplayan yeri bızıklayıp oluşan kabarcığı patlatmak gerginliği alıp, acıyı azaltacağı için çoğumuza çekici gelmektedir ancak kendi kendine iyileşmesini beklemek daha akıllıcadır. su toplayan yeri hava alacak şekilde tutmak, bu mümkün değil ise (ayakkabı giymek zorundaysanız mesela) gazlı bez ile sarıp, daha fazla zarar görmeyeceği şekilde muhafaza etmek iyileşmesine katkıda bulunur.

  • bunun churchill olduğuna emin miyiz? bana daha çok stalin ya da hitler gibi geldi.

    tanım: adıyamanlı bir simyacının soda, tuz ve limondan hazırladığı bir iksir.

  • kendisine bir sorum olacak.
    asansörde tecavüz edilen damacana, gaziosmanpaşa'da tecavüz edilen kedi, halkalı 'da tecavüz edilen köpek, yaşlı moruğun kerkinmeye çalıştığı köpek, yozgat'ta tecavüze uğrayan heykel, ormanda tecavüz edilen ördek... ve daha niceleri...

    bunlarda da makyaj var mıydı acaba?

    ülkemiz hızla mallaşıyor.
    bildiğin mal bir toplum oluyoruz.
    makyaj yapana tecavüz edilsin öyle mi!
    geberin pislikler.