• çok güzel bir bağış. örnek olması dileğiyle. helal olsun size. haydi diğer şirketler!
  • adam daha ne yapsın büyük firmayım diyenlere ders niteliğindende bağış yapıyor, allah daha çok versin.. selçukçuğum
  • helal olsun. vergilerimiz sayesinde verilen devlet desteklerinin diğer savunma sanayii şirketleri yerine kendilerine aktarılması sonucu türkiye'nin en büyük savunma sanayii şirketi haline gelen baykar, vergilerimizden aldıkları payın bir kısmını yine bizim için harcıyor. kendilerine teşekkür ediyoruz.

    edit:
    gelen tepkiler ve aldığım bilgiler üzerine bir iki noktaya değinmek gerekiyor.

    öncelikle devletin baykarı desteklediği konusunda resmi gazete dahil birçok kaynak var, uydurma bir bilgi değil. ancak öğrendiğim kadarıyla bu sektördeki diğer şirketlere de benzer destekler sağlanıyormuş.

    ek olarak da bu ülkeden milyarlar kazanmış tüm şirketlerin böyle zamanlarda benzer destekler vermesi gerektiğini düşünüyorum. bu verilen destekler maddi olarak da önemli, diğer şirketlere örnek olması açısından da önemli. hepsinin bu ülkeye, bu insanlara borcu var. tekrardan tebrik ediyor ve devamının gelmesini diliyorum.
  • delikanli gibi soyluyorum her ne olursa olsun vatandas olarak tesekkur ederim boklamayacagim lakin 50 yillik dedigin koc sabanci ve bilumum lokomatifler sana iyiligi dedigin gibi 50 yildir yapiyor elma baska armut baskadir zekasiz troll oglum sizi nasil seciyorlar cok salaksiniz lan dusunerek yazin birazcik burasi bagcilar meydan degil
  • tebrik ediyorum
    umarım diğer firma ve holdinglerde üzerine düşeni yapar.
  • reklam olsa ne, şovmen olsa ne? 1000 tane ailenin yüzü gülecekse konu kilit. bence yardımların kimden ve ne amaçla geldiği hiç ama hiç önemli değil.

    edit: birisi de hükümete yanlamayın diye mesaj atmış. hükümeti yanlayacak son insan ben olabilirim. baykar nedir necidir onu bile bilmiyorum. hiç umrumda da değil önemli olan kısmı 1000 tane evi vermese -1000 olacağı. şu an için önemli olan tek şey o insanların hızlı bir şekilde insani şartlarda yaşaması.
  • ulan iyice atmaya başladılar, ufak atın, hadi hiç olmadı biraz detaylandırın yaptığınız, yapacağınız yardımları.
  • ya harbiden sıçıcam artık ama ya..

    kaç yıldır burada, sokakta, yaşadığımız yoksulluğu, ekonomik zorlukları, peynir, tereyağı alamaz hale gelişimizi konuşuyoruz. ülke ekonomisi kötü zannediyoruz.. yoksulluğumuza terk ediliyoruz..

    şu deprem olduğundan beridir, ünlüler, şirketler, duymadığım isimler vb. vb. milyon milyon bağışlar açıklıyor.

    resmen ve açıkça, yoksullukla boğuşan bir halkın üzerinde, onların emekleriyle kendilerine zenginlik ve apayrı bir dünya biçmişler. biz de salak gibi ''ekonomi çok kötü, herkes çok zorda'' filan diyoruz.

    deprem bölgelerinde insanları neyin öldürdüğünü ve sonrasında zayıf kaldığını iyi biliyoruz hepimiz. tam da işte bu dehşet adaletsiz ve dengesiz olan sistem öldürdü.

    hadi halk belli bir standarda sahiptir de, birileri de milyon milyon bağış, bin ev bağış filan açıkladıkları zenginliğe sahiptir. hadi bunu anlarım..

    ulan açıkça açlığa ve yoksulluğa terk edildi bu halk yıllardır. bunun üzerinden böyle zenginlikleri meşru göremezsiniz..

    ilk günden beri, haluk levent'in vb. matah bir şeymiş gibi açıkladığı bağışları, yoksul bir halkın sırtında zenginleşenler olarak okuyorum.

    ''allah razı olsun ablamm, allah razı olsun abimmm'' çekecek değilim.
  • allah kabul etsin, razı olsun.
    sosyal sorumluluk budur.
hesabın var mı? giriş yap