• rusya basketbolunun yükselmekte olan takımı. geçen sezon rusya'da kupayı kazandılar, ligde ise cska'nın ardından ikinci oldular. 2009 sezonu için ise kadrosunu carlos delfino, jorge garbajosa, milt palacio ve jerome moiso gibi nba patentli dört isimle güçlendirdiler. hali hazırda maciej lampe'yi de elinde bulunduruyorlar. geçen sezon afiyetle yemek zorunda kaldığım entry'mi (bkz: #12638554) bu sene gerçekleştirme ihtimalleri çok yüksek.
  • son birkaç yıl içerisinde toronto raptors'ta forma giymiş dört oyuncuyu (carlos delfino, jerome moiso, jorge garbajosa ve milt palacio) kadrosunda barındıran rus ekibi. ayrıyeten kelly mccarthy ve mike wilkinson gibi avrupa'da iyi iş yapan amerikalıları da kadrolarında barındırmaktadır. küresel kriz sonrası oyunculara ödeme yapmakta zorlandıkları söylense de geçtiğimiz günlerde koçluk görevine sergio scariolo'yu getirerek iddialıyız mesajı verdiler. euro cup'ın bu seneki en büyük favorilerinden biri olduklarını söylemek mümkün.
  • akla şunu getiriyor, getirsin; (bkz: fk khimki)
  • jerome moiso'yu joventut badalona'ya geri yolladılar. şu da ofişıl saytları; http://en.bckhimki.ru/
  • böylesine kuvvetli bir kadroya sahip olmalarına rağmen lietuvos rytas la oynadıkları eurocup finalini son period daki 17-0 lık seri ile geriye düşüp kaybetmiş takım.
  • doğru yazımı" bk himki".
    tabii kendisinin bir spor televizyonu olduğunu iddia eden bir kanalın, ispanyol takımlarının isimlerini bile daha yeni öğrenmişken rus takımlarının isimlerini öğrenmeleri için daha erken diyebiliriz.
    bir de moscow region demiyorlar mı. ah! allah akıl fikir versin.
  • dolu dolu gidiyorlar. son olarak dun barcelona'yi yendiler ve grupta 2'de 2 yaptilar.

    ilk izledigimde bana pek umit vermemisti o takim ama yaptiklari takdire sayan. bu kafayla devam ederler ve evlerinde kolay kolay mac vermezlerse o zaman bir ust turda gormemiz isten bile degil.

    bir diger surpriz zan tabakli caja lobaral yani saski baskonia ile grupta hali hazirda maglubiyeti olmayan iki takimdan birisi durumundalar. hala maclarin sahada kazanildiginin en guzel kaniti bu iki takim. adamlar arzulu oynuyor ve kazaniyor. keske fenerbahce'm de boyle oynasa; kaybedecekse boyle kaybetse.
  • oyunculara olan ödemelerini yapamamışlar. maddi kriz yaşadıkları söylentisi var.
  • şu sıralar euroleague'de oynasa bizim takımların tamamını içeride dışarıda rahatça tokatlayacağı gibi, şampiyonluğun da bir numaralı favorisi olacak takım. eurocup'ta içerideki ilk maçı sattıktan sonra kalan 12 maçı da kazandılar. vtb'de 13'te 13 yaptılar. son 25 maçta 25 galibiyet aldılar. son olarak da cska'yı devirdiler. popovic, mike green, gelabale, koponen'den oluşan kısalar ve paul davis, james augustine, kresimir loncar ve sergey monya'dan oluşan uzunlar kupa 1'de çoğu takımda yok. geçen sene maddi krize rağmen euroleague'de çeyrek finali son maçta kaçırmışlardı. iki sene önce aldıkları eurocup'ı bir mucize olmazsa bu sene yeniden alacaklar. "sistem takımı" deyince düşük bütçeyle kurulan takımlar akla geliyor ama paranın da işin içine katılmasıyla nasıl bir sistem takımı olunabileceğine dair güzel bir örnek bc khimki.
  • el seviyesinde bir kadroya sahip olmasına rağmen, beşiktaş ve zenit deplasmanlarında tokatlanan takım
hesabın var mı? giriş yap