• çok istediniz, geldim! :)

    kanıt

    sorularınıza verilmiş yanıtları görmek için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz: (bkz: ben danla bilic sorularınızı cevaplıyorum/@danla bilic)

    edit: gelen herkes için çok teşekkür ederim. bugün olmasa bile bir gün iyi anlaşacağız:)

    not: soru cevap etkinliğini ekşi sözlük android & ios uygulamalarından ve mobil/web tarayıcınızdan takip edebilirsiniz.
  • selam danla hoş geldin.

    2015 yılından beri takipteyim seni. sözlükteki en büyük hayranınım. hatta o zamanlarda üniversitedeki sevgilimle beraber videolarını izler birbirimize yaptığın makyajları yapardık. bir gün sevgilimin "aşkım, ben mi danla mı?" diye sorması üzerine sana ihanet etmemek adına "danla tabii ki" dedim. sen o zamanlar daha etine dolgun balık etli denilebilecek kıvamdaydın, hoşuma giderdin. neyse beklendiği gibi sevgilim tarafından aradan 1 ay geçmeden "s.git danla ile birlikte ol ben artık yokum" denilerek terk edildim. her gece fotoğraflarına bakarak alkol aldım, duvarlara boy boy posterlerini astım diyemeyeceğim çünkü 1 adet posterin duvarı kaplamıştı, şimdi 3-4 tane sığar. yanlış anlama sen şişko değildin duvar küçüktü.

    sorum şu; bana 1 adet sevgili borcun var. arkadaş çevrene bir bakar mısın? yaş: 29, lokasyon: istanbul, maddi durum: aç değil açıkta değil, meslek: e-ticaret, web yazılımı, tip: profilde var.
    not: arkadaşının evi olması tercih sebebidir, arabayı ben hallederim.

    edit: ayarlamadı.
  • hiç istememiştik, niye geldiniz ki.

    edit: kimseyi kırmak istemiyorum. yukarıdaki cümleyi yazarken nazik olmaya çalışmıştım ama sonradan tekrar okuyunca içim rahat etmedi, kusura bakma sen gene de.
    • bence cok istediniz ki buradasınız şu an. ama benim asıl amacım, dün biri de sözlük'te yazmış, o fotoğraftan arınmak. o kapak fotoğrafının buradan gitmesini istiyorum.
  • hoşgeldiniz. tekrardan niye geldiniz?
  • selam, hoşgeldin. her gece yatmadan önce alper potuk'a teşekkür ediyor musun?
  • her hafta niye geliyorsun?
  • sevgili damla, burçlar,fallar ile kafayı bozmuş, üretmeyen, sadece tüketmek isteyen, elinden instagram düşmeyen, tek derdi makyaj ve kıyafet olan, kısa yoldan koca bularak zengin olmak isteyen, kültürsüz milyonlarca insan senin vasatlığını takip ediyor. çünkü hiç bir şey yapmadan kısa yoldan bomboş bir yaşama yönlendiriyorsun insanları.. gençlik için çok ama çok kötü bir örneksin..
    profilini, yazdıklarını inceledim de; bomboşsun.. 2 cümleyi bir araya getiremiyorsun, argo konuşuyorsun, imla kurallarını bile bilmiyorsun..
    bu ülkenin okuyan, üreten, araştıran, entelektüel kesiminin umurunda bile değilsin. seni tanıyoruz çünkü maalesef karşımıza çıkıyorsun..
    vasatsın ve bu ülkede vasatlık para ediyor.. bunun keyfini çıkarıyorsun..
    sorum şu ; bazen aynanın karşısına geçip, vay be bu vasatlığıma, kültürsüzlüğüme rağmen milyonlarca insan beni nasıl takip ediyor? diye kendine sorup sen de geldiğin noktaya şaşırıyor musun?
    • vasat olduğumu düşünmüyorum, gerçekten düşünmüyorum.

      bir karakter yarattım adını da "danla bilic" koydum.

      gülmek istedikleri zaman onları güldürüyorum sinirlenmek istediklerinde sinirlendiriyorum. alma verme dünyası yani...
  • "çok istediniz geldim"

    sanırım sözlüğü bırakma vakti geldi, elveda.
  • senin burda ne işin var danla tıp bayramı bugün sence neden sana soru soralım ?
    • soruyorsun bunu ilk videoda da yaptınız. ayrıca tıp bayramını kutlarım. çağırdılar teşekkür ederim buradayım yani.
  • hoş geldiniz danla hanım,
    youtube kariyerinizde güzel bir ivme yakalamışken tembelliği tercih edip emsallerinizden geri kaldığınız için üzülüyor musunuz?

    büyük büyük markaları hâkir görerek başladığınızı net hatırlıyorum. garnier'in reklam yüzü olmak sizin için bir başarı mı?

    kulak zarı yırtan kahkahalar eşliğinde alay ettiğiniz sizin tabirinizle "loca kızları"ndan bir farkınız kalmadığı konusunda bana katılıyor musunuz?

    gelecekle ilgili herhangi bir planınız mevcut mu?
    • hoş buldum.

      aslında tembelliği tercih etmedim, dinlenmeye ihtiyacım vardı. 2016'da basladığım 2022'de de aynı enerji, aynı tutum beklendiği icin çok yorulmuştum.

      üzüleceğim bir sey yok. dükkanı kapatmıştık. tatil yaptık.

      2- bir markayı hakir görmek için büyük veya küçük olmasına gerek yok. memnun kalmamam yeterli. garnier'in reklam yüzü omak tabii ki benim için bir başarı.

      3- asla katılmıyorum.

      hepimiz gibi benim de tabii ki mevcut.
hesabın var mı? giriş yap