• (bkz: 10 aralık 2016 beşiktaş patlaması) sırasında gazi olan, arkadaşlarının ölümüne tanık olmuş polisin tweetleridir. kendisi şuan hastanede ve durumu iyiymiş. ayrıca bu gazi olan polis memurumuz, daha sonra bu yazdıklarını "kızgınlık ile yazdığını, pişman olduğunu" belirten başka tweetler atarak hesabını kapatmış. tamamen yorum yapmadan, sadece bilgilendirme amaçlı olarak aşağıda yazdığı entryler var. ayrıca link olarak yazdıklarını yayınlıyorum aşağıda.

    tweetler şu şekilde;

    istanbul kadrosunda bizi bombalı aracın geçtiği yolun etrafına toplayacak kadar yüksek rütbeli bir hain var

    hiçbir zaman o stadda oraya toplanmadık , öyle bir tedbir çevik kuvvet için yok

    biri müdürlerimizi dahi sattı , kimsen seni de bulacağız

    içerden bu teröristlere bilgi veren var net , açıklayacağım

    valla biliyolardı birileri adım kadar eminim , rakip taraftar gitti yarım saat o aracı bekledik sanki... hastaneden yazıyorum

    gazimizin twitter adresi

    edit: http://hizliresim.com/moppn6
    http://hizliresim.com/kgb1v7
    http://hizliresim.com/ad3ykr
    http://hizliresim.com/o03ybo

    edit2: sevgili modlar, başlık yanlış yazılmış. düzeltirseniz sevinirim.
  • hastanede bir kaza gecirmez umarim dedigim polistir, bakalim nereye cikacak olayin sonu.
  • burası seçimde bekledikleri sonuç çıkmayınca "halk kaosu seçti, geçmiş olsun" diyenlerin ülkesi. bu açıklamadan sonra ne hikmetse terörizm çığ gibi büyümüştü. her şeyi yapabilirler. emin olun.
  • kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir olay.
    acil şifalar diliyorum tüm yaralılarımıza
  • maç günleride dahil polislerin toplanma yeri genellikle dolmabahçe sarayı ile cami'nin arasındaki kısımdı. gezi direnişide dahil polislerin mesken edindiği yer oraydı. bende bu polis arkadaşın dediğinin sorgulanmasının iyi olacağı kanaatindeyim.

    geçmiş olsun ayrıca polis arkadaşa.
  • oha dedikleri doğruysa ve gerçekten polis ise bu ülkenin son kullanma tarihi geçtiğini görmemizi sağlamış olaydır. olm bu polise sahip çıkıp koruyup kollamak laz'ım. ayrıca yazdıklarının ihbar kabul edilmesi gerekiyor. savcıların olaya el koymasi gerekiyor. gerçekten eğer doğruysa çok büyük olay.
  • bazı devlet görevlilerinin pkk'ya yardım ettiğini ve ölenlerin sorumlusu olduğunu, bu devlet görevlilerin baya yüksek rütbeli olduğunu iddia ediyor.

    bu, geçiştirilecek bir iddia değil. iddiaya göre bu patlamanın daha çok insanı öldürmesi için gencecik çocukları bombanın patlayacağı yolun etrafına dizdiği söylenen üst rütbeli birileri var. ve bu orospu çocukları hala rütbeli, hala görev başında. hepimizin güvenliği de belki o orospu çocuklarının elinde.

    https://twitter.com/…nesi/status/807907809841074176
  • 20 tivit aşağıda "orospu çocuğunun biri berkin denen terörist için bir polise dava açtı." diye bir tivit gördüm.

    yine de sana geçmiş olsun kardeş. sizi oraya yollayan "insanlardan" korkman gerektiğini anlamışsındır umarım. 12 yaşındaki çocuklardan değil...

    edit: gg yüzünden bağzı kelimeler editlenmiştir.
  • (bkz: mit) çalışıyor. geç te olsa.
  • birkaç saate sildirilecek olan tweetlerdir.
hesabın var mı? giriş yap