• bakırköy'ün en eski kitapçılarından biri. istasyon caddesinin istanbul caddesi ile kesiştiği yerdedir.
    (bkz: beyaz martı kitabevi)
    (bkz: önder kitabevi)
    (bkz: martı kitabevi)
    (bkz: bakırköy kitap sarayı)
  • bir ilkokul sınıfında şöyle bir diyaloğa sebep olmuş kitabevi;

    öğretmen: -evladım senin kitabın nerede?
    öğrenci: +almadım daha.
    öğretmen: -kaç hafta oldu okul açılalı, git beyaz adam'dan al!
    öğrenci: +o adam nerde?
  • bir $ubesi pangaltı'da bulunan kitabevidir. civardaki ermeni vatanda$ların kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını kar$ıladıkları en önemli kitabevidir.
  • bakırköy şubesi senelerdir olduğu yerden 150 mt. ileride sağda bir binaya taşınacak olan ünlü kitapevi.yeni binanın dışı ahşap ve gayet modern.
  • beyaz adam kitabevi 1979 yılında kuruldu. uzun yıllar bir kitabevi olarak kaldı. perakende kitap satışındaki performanıyla yurt çapında ünlendi. günümüzde beş katlı satış mağazasıyla salt bakırköylülere değilö tüm istanbul halkına hizmet sunan beyaz adam kitabevi, 90'lı yıllarla birlikte yayın yaşamına katıldı. başlangıçta yardımcı ders ve çocuk kitaplarıyla sınırlı olan yayın etkinliğini ilerleyen yıllarda çeşitlendirdi. sözlük ve atlas üretimine yöneldi. beyaz adam kitabevi'nin istanbul osmanbey'de bir de şubesi bulunmaktadır.

    http://www.beyazadam.com/
  • bakırköy'deki eski yerinde yeller esen kitabevi. süper market gibi kalabalıktı, bakırköy'ün en ala yerindeydi. bakkal amcaya merhaba demek için bir çikolata alırsınız ya ben de merhaba demek için dershaneye giderken yaprak test alırdım burdan. kendi dükkanımı yıkmışlar gibi üzüldüm. to be or not to be'li çatalı görünen eşekli logosu vardı.
  • önceki yerinin tam karşısına taşınan efsanevi kitabevi ve kırtasiye. bir de şu kaba görevlileri olmasa.
  • bünyesinde amelie görünümlü kezbanların çalıştığı kitabevi.
  • ömür törpüm olan kitabevi. çocukların okul kitaplarından birini eksik gönderip haftalardır sunduğum her türlü kanıta rağmen eksik kitabı bir türlü göndermemekte diretmekte. telefonla da ulaşamazsınız, benim gibi mail atıp mail metnini de faks çekin. hoş, o zaman da inanmayacaklar; tam "şükür, anlaşıldı derdim" dediğiniz noktada iletişimi kesecekler, 2,5 hafta sonra tekrar ulaştığınızda bir nevi başa döneceksiniz. yok, sitesine uğramam, kapısından geçmem.
hesabın var mı? giriş yap