• o amk kekosunun ağzından gelen kanı ayakkabısıyla silen polis ne güzel bir polis.
    keşke pisletmeseydin devletin verdiği ayakkabıyı babayiğit.
  • bu semt bizim diye gezen, türkiye'nin her yerinde bulunan, it kadar değeri olmayan insan müsveddelerinin hak ettikleri değeri bulmaları hali.
  • bu orospu çocuklarının götlerine silah sokup ateş edeceksin. her önüne gelende silah var amk memleketinde.
  • bu adamlar polise kurşun sıkacak cesareti nereden alıyor?

    bu adamların ilk suçu olduğunu düşünmüyordur herhalde kimse; ama işte, şimdiye kadar yaptıklarına kimse dur dememiş.

    kimse bunları yakalamamış, yakalasa bile komik denecek bir sürede serbest bırakmış. sistem bunlara resmen "devam et koçum." demiş.

    kendilerini polisten bile daha güçlü hissedecek duruma gelene kadar kim bilir kaç kişiye ateş etmiş, kaç kişiyi yaralamıştır bunlar.

    devlet bu haydutları istediği zaman yakalayıp analarından emdikleri sütü böyle kırmızı kırmızı burnundan getirebiliyormuş demek ki. ben demiyorum ki polis her yakaladığını dövsün, ağzını burnunu birbirine karıştırsın. tam aksine, polis şüphelilere tabii ki fiziksel zarar vermesin; ama sistem doğru düzgün işlese, gaspçısı, darpçısı hemen yakalansa -ki isteyince oluyormuş bak- ve bunlar kamu vicdanını rahatlatacak cezalar alsa bu sabah o kurşunu sıkmaya cesaret edemezlerdi.

    halbuki ben şu anda bunları yazarken bile kim bilir kaç haydut birilerinin canını yakıyor ve bunun yanına kalacağını biliyor.
  • bir kedi kadar değeri olmayan artık içeren görüntüler. gözleri kaymış fena dağıtmışlar. bence bütün serserileri toplayıp düzenli olarak benzetmek lazım.
  • gebersin itler dediğim hain şerefsizlerin son halini içeren video. polislerimiz umarım bir an önce iyi olurlar.
  • elleriniz ve ayaklarınız dert görmesin değerli polis kardeşlerim, yaralı olan polise de şifalar ve çabalayan hekimlerine ve hemşirelerine de güç diliyorum.
  • polislerin gayrettulaha dokundunuz tepkisine uğrayan suçlulardır. ne sanıyorlardı biz polis vurup ifadesi alındıktan sonra öylece salınacaklarını mı. kaçma şüphesi var diye tutuklu yargılanırlar şimdi.
  • özgürlükçü bir birey olarak polis ve jandarmanın silahlı çatışma tepkilerinin abd benzeri olmasını savunuyor ve takdirle karşılıyorum. ancak birkaç hafta sonra tutuksuz yargılanacak olmalarını bildiğim için de devletin şu haline saygı duymuyorum.

    korku, terördür.

    edit: görüntülerin öncesinde adamlardan biri polisin silahını almış, karşı tarafa ateş etmiş. yeni gördüm. sırf şu ihmalden oradaki polislerin açığa alınması gerekir. şehitlik diye diye olaya duygusal yaklaşıldı. sonuç bu. nereden bakarsan bak üzücü, düşündürücü, tedirgin edici.
hesabın var mı? giriş yap