• market çalışanlarının bi dövmediği eksik kalmış diyeceğim ki diğer vatandaşlarında belirttiği üzere resmen müşteriyi dövmüşler.https://x.com/…699199?s=46&t=keh06prt5qkof9u8ntwn6q

    edit: ortada bi linç yok diye mesajlar geliyor. arkadaşlar şakamısınız? ya da sonunu mu izlemiyorsunuz? olaya şahit olan vatandaş adamın boğazına yapıştınız diye şahitlik yapıyor. daha ne olması lazım? birinin yaralanması v.s mi gerekiyor? üstelik etikette fiyat ne ise vatandaştan o fiyat talep edilmesi gerekiyor. keşke çalışanları bu kadar cahil bırakmak yerine bu tür bilgilerde verilse.
  • çok saçma bir market tartışması daha.

    adamın ısrarı, kadının kayıtsızlığı, arada kalan diğer çalışanın saflığı, sonradan çığlık çığlığa karışının tehditkarlığı bir iki vatandaşın galeyanı derken.

    yahu bence biraz da canımız sıkılıyor sanırım, patronuna eşine falan daralıyorsun da burada bastırıyorsun duygularını.

    ben madem değiştirdiler almam olayı da uzatmam girer buraya bir iki platforma yazarım en fazla ama kayıt altına falan da almam, ölüm kalım meselesi değil sonuçta.

    ayrıca linç falan başlık olunca sandım ki birileri yerlerde ötekiler tekme tokat üstünde, psikolojik bir harp diyebiliriz belki de.
  • müşterinin %100 haklı olduğu olay. marketler, etiket fiyatı neyse, kasada da o fiyattan satış yapmak zorundadır. etiketin değiştirilmemesi müşteriyi bağlamaz.
  • bu fakir fukaranın tartışmaları da çekilmiyor. 30 saniye sonra kapattım.

    bu varoş tartışmalara gelemiyorum.
  • çalışanın üstüne gitmenin manası yok. şikâyet edersin ilgili merci ve makamlara bildirirsin. o da mı olmadı reise haber edin. o sizi ezdirmez guzum.
  • klasik market çalışanı ile müşteri arasında çıkan tartışma. linç kelimesi abartılı. sözlü tartışma var. etiket mevzusu olay galiba. evet, reyonda farklı kasada farklı çıkabiliyor. uzun zamandır böyle sorunlar var marketlerde.

    şimdi gariban emekçi diye savunacaklar ama maalesef bu market çalışanlarında malum yerlerinin kalkıklığı gün geçtikçe artan bir davranış. yav sen çocukken anandan babandan bahçe hortumuyla dayak yiyip çocukluk tramvası yaşayıp da bunun acısını başkasından çıkaramazsın. üzgünüm kimsenin tribini çekemem. git psikolojik destek al.

    müşteri ise klasik cazgır türk müşterisi. yani o da hakkını ararken karşıya tepeden bakıyor, ötekinin yarasına dokunuyor ve cümbüş başlıyor.

    kısaca: yiyin birbirinizi ete para vermeyin.
  • teknik olarak haklı da, karşısındaki kişi de günde belki yüzlerce etiket değişmesi istenen, değişmeyi gözden kaçırdığı etiket için aradaki fiyat farkının maaşından kesildiği ve tüm bunların yanında kasaya, depoya da bakması beklenen bir emekçi.

    sistemi öyle güzel kurmuşlar ki, arena'da milleti birbirine kırdırırlarken yukarıda localarından seyredip viskilerini yudumluyor pezevenkler.
  • neden bu kadar mutsuz, huzursuz hale geldik biz? toplum o kadar agresifleşti ki en ufak birşeyde hemen kavga ediyorlar. hoşgörü kalmadı denilecek kadar az. bardağın neresinden bakarsak bakalım bu işte bir terslik var ve düzelmiyor bu terslik...
  • etiket değiştirmeyi unuttuğunda (tamam unutabilir insanlık halidir) normalde vatandaşa etiket değişmemiş haliyle satılır ve bir dahakine değiştirilir.

    ama türkiyede son dönemde marketlerde hep "aaa unutmuşuz yaa" diye hemen değiştirip sana kasada kazık fiyat sokuyorlar. bunun olmaması gerekir. bir yanlış yaptıysan bedelini kendi cebinden ödemelisin. o emekçi de herkes emekçi.

    elbette unutma, sürekli fiyatların değişmesinden kaynaklanıyor olabilir ama bunun takip zorunluluğu kendilerinindir. bunu görmezden gelip "öyle bir şey yapmadık" diye üstüne yalan söylemesi, ülkedeki ahlak anlayışının geldiği noktayı özetliyor.

    saldırı zaten başlı başına çirkin ama saldırı öncesi an da ahlaki değerlerini yitirmemiş bir toplum için utanç vericidir.öyle olmalıydı en azındam.

    ama tabi türkiyede sokak ortasında iki kişi yakınlaşırsa ahlak bozulur, ama böyle taktiklerle vatandaşa kayılınca ahlak bozulmaz.

    çoktan bozulduğu için, bozulan şeyin tekrar bozulamayacağı için sanırım kimse önemli bir mesele görmüyor.

    günün sonunda en çok ağlatılan yine ses çıkarmayanlar ödüyor parayı ağaçtan toplamıyorsanız
  • ne güzel haksızlığa karşı vatandaşın bir olması. keşke kitleler halinde bunu başarabilsek.
    umarım o cahil matket çalışanları da cezalandırılır.
hesabın var mı? giriş yap