• (bkz: kalk kendin yap)

    edit: 1-chp ile akp'nin koalisyon için bir araya gelip koalisyon kuramaması gayet normaldir. chp şartları sunmuş, akp kabul etmemiş. bu kadar basit. mhp akp'nin bütün şartlarını kabul etmiş demek. ağlayacak bir durum yok.

    2-sarıgül konusunda ben de kırgınım da ne çarklar, ne siyasi fetö oluşumları dönüyor akp arenasında. 97989 yılda bir tane buldun. aferin well done!

    3-emine erdoğan konusuna hiç girme. servetleri, gemileri, bakanlık eliyle halkbank soygunları, reza zarrab ilişkileri hep sorgulanıyor ama neden sonuç alınamıyor.

    4-sözcü gazetesi akp fetö ile kol kolayken hep yazdı fetöyü, uyardı. bir allah'ın kulu çıkıp da bir kelam etmedi. sorular mı verilmedi, kontrolsüz bir şekilde kadrolaşılmadı mı? darbe girişiminden sonra gene kötü olan sözcü olmadı mı?

    eyyor meyyor.
  • sürekli "ben anneyim" demesi
  • bu ne kadar sığ ve igrenc dusunceli bir baslik. annelerin hatta en kalitesiz, en umursamaz bir annenin bile yaptigi fedakarliklarin karsiligini omur boyu calissan ugrassan yine karsilayamazsin. menemen yapmadi diye kalitesizmis te allahim yaa.
    gereksiz bir yazar beyanati.
  • kalitesiz anne yoktur, siktirboktan evlat vardır..
  • -sevgili ile veya hoşlanılan kız ile bir konu hakkında konuşurken kızın konuşmasını bitirdiği an içten bir gülümseme ile erkeğin gözlerinin içine bakması.

    -buluşulacak gün erkeğin beklediği an kızın karşıdan gelmesi ve biraz heyecanlı bir duruş ile "naber" diyerek erkeğe iç ısıtan bir şekilde gülümsemesi.

    -tatlı sert bir tartışma anında kızın iki elini beline yaslaması ve "aşkolsun" tarzı bir bakışla erkeğe bakması.

    (bkz: erkeği sempatik gösteren detaylar) * *.
  • (bkz: böyle laflar edebilen bir evlada sahip olması)

    anne lan bu, kaybettiğinde anlarsın.
  • cocugunu tuvalete alistirirken fotografini cekip, yuzlerce "cocugu" temali fotoğrafın yaninda instagramda paylasmasi.
  • - şişko,sağlıksız çocuklarının olması
    - evin güzel kokmaması
  • bir anne kalitesiz olabilir. bunun belli bir ölçütü yoktur. kalitesizse kalitesizdir. annelikle de ilgili değil insanlık temelli düşünmek gerekir.

    tanım: bir annenin kalitesiz olduğunu gösteren detaylar bir insanın kalitesiz olduğunu gösteren detaylarla aynıdır. annelik özelinde insanlık kalitesi omzunun üstünde taşıdığı kafasını ve göğüs kafesinin icinde taşıdığı kalbini kullanmakla doğru orantılıdır.

    tipik bir hatali genelleme vakasi
  • -çoçuğuna özellikle henüz algıları gelişmemiş olan bebeğine bağırması.
    bebek yahu o seni anlasa senin onun için yaptığın şeyi yapmana gerek kalmaz ,kendisi yapar.
hesabın var mı? giriş yap