• önümüzdeki genel seçimlerde yapacağım tercih.

    (bkz: suriyelilerin 20 tl vermeyen çocuğa kezzap atması)

    yetti artık. iktidar göndermeyeceğiz diyor, sarı muhalefet ise gönüllü olanları göndereceğiz diyor. kim gönüllü olarak gitmek ister ki? aptal mı kandırıyosunuz be!

    gerekirse zorla göndereceğiz diyebilen tek parti zafer partisi, tek lider de ümit özdağ.

    millet ittifakı denen oluşum çatı aday olarak kimi aday gösterirse ona mühürü basacağım, kemal dede aday olsun, ona bile mühürü basacağım ama milletvekili seçiminde oyum zafer partisi'ne gidecek. hem de mühürü öyle bir vuracağım ki, sesi brüksel'den duyulacak!

    yetti lan artık, biz bu vatanı sokakta bulmadık. türkiye'yi de rakka'ya çevirmelerine izin veremeyiz.
  • bugün yüksek meblağlarda kira ödüyorsak, doktor randevusu bulamıyorsak, işsizlik almış başını gitmişse bunun en önemli nedenlerinden biri ülkedeki geçici sığınmacılardır. tek neden o değil ancak üzerimizde etkisi büyük. ben suriyelinin ameliyat parasını ödemek istemiyorum, çocuğunun mama parasını ödemek istemiyorum. bir ülkeyi kaliteli yapan insan topluluğudur. yabancılar, ülkedeki insan kalitesini iyice düşürmüştür. eğitimsiz, saldırgan, medeniyetsiz insanların bu ülkede yeri yoktur.
    zafer partisinin iktidar olmasını beklemiyorum ancak meclise girmesi anında etkili siyasetle istilacıların ülkeden gitmesine katkı sağlayacaktır. birkaç ay önce kimse istilacıları konuşmuyordu. bu konuda farkındalık yaratması bile büyük başarıdır yeni kurulan partinin. bundan önce çok saçma sapan gündemler konuşuluyordu siyasette. her zaman diyorum, bu ülkenin şu an iki temel sorunu var: ülkedeki sığınmacılar ve kaçaklar, bir diğeri de gittikçe artan beyin göçü. bu iki sorun çözüldüğünde eski günlerimize dönmemiz mümkün. yoksa akp gitse de hiçbir şey çözülmez.
  • zafer partisi meclise girmeli
  • her gelen hükümet kendine oy verecek yabancıları vatandaş yapıp oy artırma yoluna gitmesin diye bu yolun tıkanması gerek. bu yolun bozulması için mesaj zafer partisi ile verilebilir.
  • desteklediğim kampanya. 2010'da mhpye son 2 seçimdir hdp'ye emanet oy verenleri aynı hassasiyeti zafer partisine de göstermeye davet ediyorum.
  • çabuk troll diyenler gelmeden.

    kesinlikle yapacağım eylemdir. şu an gerçek manada ekonomiden de önce mülteci sorununun halledilmesi gerek o yüzden de zafer partisi adına +1 daha ekleyiniz efendim.
  • vatanında tehdit hisseden her türk’ün yapması gereken budur. gelecekteki en büyük sorunun çözümü zafer partisinde. ümit hoca mecliste türk milletini temsil etmeli.

    hem burada paralı asker olan, beslenen, jetonlanan antizafer trollerinin de tüm söylemi boşa çıkmış oluyor. oyu millet ittifakının çatı adayına da verseniz mv seçiminde tercihiniz belli.
  • gözlemlerime göre mecliste olması gereken partilerden biri de zafer partisi.

    seçime doğru siyasi parti ve bunlardan beslenen siyasi güçler diğer siyasi parti liderlerini yıpratmaya girişecekler hatta başladılar bile.

    kaynağı belirsiz kişilerce bazı siyasi parti liderlerine giden esrarengiz çantalar, ortaya çıkan kasetler, türlü türlü tiksinç dedikodular vs vs .
    yine gözlemlediği üzere ülke siyasetçileri; kimisi kendisi için çıkar sağlamak, kimisi eski yaşadıklarının intikamını almak, kimisi kendini kanıtlamak için bu önümüzdeki seçimleri bir fırsat olarak görüyor.

    ancak bu seçim türkiye siyaseti için bir dönüm noktası, ülke ekonomisinden, adaletine,sağlıktan, üretime kısaca bozulan bütün sistemin, geleceğimizin nasıl düzeleceğini ve nasıl şekilleneceğini belirleyecek olup, emir almayan, yönlendirilmeyen, idealist, deneyimli, güçlü siyasetçilerle yola devam etmemizi gerektiren bir seçim ve kimsenin kendi öz çıkarlarına hizmet etmemeli.

    seçim öz türk halkının...
  • zafertrollerin taktik değiştirmesi.

    e madem "cumhurbaşkanı adayı kim olursa olsun" peki neden 1 yıldır ekrem imamoğlu hakkında yıpratma politikası izlediniz?
    peki neden parti başkanınız mhp'ye değilde sürekli muhtemel iki aday olan kılıçdaroğlu ve akşener e saldırıyor?

    edit : on küsür küfürlü dm geldi... alayı zafertroll ama başlık altlarında ilk yazanlar aktroll diye yazmış.
  • seçim yaklaştığında duruma bakarak yapacağımdır. yoksa barajı grçemeyecek bir partiye oy verip ak partiye ekstra millet vekili çıkartmak istemem.
hesabın var mı? giriş yap