• kaç para verecektik ki, ortalama parfüm fiyatları o seviyede zaten, gayet normal bir insandır. parfümün tek amacı da ter kokusunu önlemek değildir diye pekiştiriyorum.

    (bkz: ekşi sözlük'teki fakirlik sendromu)
  • sigaraya ayda 300 tl veren insandan daha akıllı insandır.300 tl ve biraz üstüne gayet güzel designer veya niş parfüm alınıp güzel ve kaliteli kokabilirsin.buda benim koleksiyonum fakirler ölsün zaa http://i.hizliresim.com/3rwboa.jpg
  • (bkz: kokanlar ölsün hugo boss'tan selamlar) da der bunlar. nambır fayv.
  • büyük ihtimalle güzel kokan insandır. ayrıca 200 liralık çoğu parfümün de 1 ayda bitmeyeceğini bilir. çünkü 3 fıs kullanmak 1 gün için yeterlidir. yaz sabah, yaz akşam, kış sabah, kış akşam şeklinde alınan 4 parfüm kullanıma göre 1 yıldan fazla rahat idare eder. ki bu verilen 800 lira her yıl değiştirilen o herkeste olan telefonlardan, armani, diesel tarzı yerlerden alınan ortalama üstü fiyata sahip kıyafetlerden çok daha faydalı bir yatırım olacaktır. bir insanın ne giydiğini 2 gün sonra unutursunuz, ama koku yıllar geçse bile unutulmaz. sizi diğer insanlardan ayırır. her şeyi geçtim iyi bir parfüm özgüveni doğrudan etkiler. faydalarının yanında fiyatı kesinlikle idealdir. hele ki her yıl değiştirilern iphone'ların olduğu bir devirde.
  • muhtemelen küçük boy bir parfüm almıştır. zira 100 ml parfümler kurun da etkisiyle bugünlerde 300 tl.nin üzerinde satılmakta.

    evet parfümler pahalı ama açık parfümler alerjik bünyeleri çok zorlayan zararlı şeyler. etrafa da ağır ve ucuz bir alkol kokusundan başka bir koku vermiyor. ben dolmuşta falan direkt anlıyorum yanımdakinin açık parfüm sıktığını. ucuz diye üzerlerine boca etmeleri de cabası; nefesim tıkanıyor, midem bulanıyor resmen.

    bir de herkesin önceliği, zevkli farklı; gelip burada parfüme para veren adama laf edenin de ayağında kesin converse falan vardır. tipsiz ve rahatsız bir lastik ayakkabıya 200 tl veren adamı da ben anlamıyorum !

    ha bir de parfümü ter kokusunu bastırmak için kullanıyorsan hiç kullanma (bkz: sen çok yanlış gelmişsin kardeş)
  • gelir seviyesi arttıkça kişisel ürünlere ayrılan bütçe artar.
  • dolce gabbana the one desire selamlar parfüm değil setini alıyorum şekerim mis gibiyim anladın mı
  • fırsatçı mağaza çalışanına kolunu kaptırmamış insandır.
    ilk alışımda kafama koymuş, parayı bayılıp istediğimi alacaktım. kurnaz birine denk geldim, adam alttan girdi üstten çıktı bana 3 parfümü bu fiyatlara kakalamaya çalıştı. arkadaş param var, uğraştırma bana şöyle kaliteli çek desem de fayda etmedi.

    en sonunda lanet olsun ver ver diyip aldım, üstüne birde taksit yaptırdı puşt.
    her ödemede küfrettim. taksit bitince gittim mağaza çalışanıyla hiç muhabbet etmeden "bir al, ikinci yarı fiyat" kampanyasına 350-400 lira çekip 2 parfüm almıştım.
  • gun boyu sekse 500 lira vermek istemeyen insandir
  • "gemide çalışıyorum yurt dışından kaçak parfüm getirdim 150 lira normalde ama sana 10 olur abijim" tipleriyle muhatap olmayan insandır. aferindir.
hesabın var mı? giriş yap