• hepimiz (bunu kizlar kadinlar da yapmakta) bugun tanimadigimiz bi kadina 3 saniyeden fazla baktik. budur.
    malesef batida bu olay ayip iken bizde kesismek.
  • yolu kapatan taksiye defalarca korna çaldım.
  • bir arkadaşım bugün karda sırılsıklam olmuş bir kadını "böeh böeh, çok ıslahsın yeavrum" diyerek taciz etti.

    ben hemen orada olaya dahil oldum ve arkadaşımın çenesine sağ yumruğumu gömdüm.

    "boah boah, sisi kurdardım hanfendi" dedim.
  • 4 yaşında oya ablanın göğüslerini sıkmıştım, 5 yaşında funda abla uyurken onu seyredip yanağını okşamıştım. şimdi düşünüyorum da hakikaten güzel kadınlardı.
  • itirafmidır bilemem fakat dun gece yaşadım bu mevzuyu; özgecan kardeşle ilgili haberler hanımın canını çok sıkmış olacak ki " sarıl bana, korkuyorum." dedi. 3 dakika sarilabildim. sonra başladım ora bura mıncıklamaya..... bir an " ne yapıyorum?" dedim kendi kendime. farkettim ki taciz ediyorum. o benden sadece sarilmami istedi.....
  • taciz etmedim ama bir erkek olarak bir kadin tarafindan taciz edildim ve bu başıma ilk defa gelmiyor...kaç defa başıma geldi bu durum....dönüp te özür dilemiyorlar bile...
  • lise yıllarında 3 arkadaş yolda yürürken karşıdan gelen 3 kıza "iyi akşamlar" demişliğim ve "sana da" cevabını almışlığım var sayılıyorsa.

    başka da öyle taciz adına bir şeyim yok. yoksa ben ibnemiyim ha?

    bu arada istanbul'a ilk gittiğimde (2001 yılı), istiklal'in girişinde 3-4 liseli bağyandan ağır laf yemişliğim var. öyle götünüz gibi de bir tipim var, sanmayın yakışıklıyım.

    ayrıca geçen perşembe, ankara'da bir barda erkek cinsi arkadaşla döktürürken arkamdan bir bayan hanım kız gelip aniden kolumu çekip karşısında oynattı. sonra 3 kız arkadaşı daha geldi oynamaya. masadaki arkadaşlarını işaret ederek "bak bak" dediler ve flaşlar patladı. sonra da çekip gittiler. bu da benim taciz anılarım. :(

    bu arada ablalar eğer burayı okuyorsanız; allah rızası için amacınız neydi?
  • kadınların zaten hayatları boyunca görüp yaşadığı ve de son vahşetin ardından anlatmaya cesaret bularak anlattığı şeyleri "bir de erkeklere anlattıralım" demek nedir yaa??

    erkekler uğradığı tacizleri anlatsalar neyse. bu memlekette erkeklerin yaptıkları tacizleri kadınlar da erkekler de zaten bilirken ve nasıl bitecek bu iş diye kara kara düşünürken, "haydi bir de siz anlatın beyler kehkehkeh".... hangi fantezilerinize hizmet ediyor bu başlık acaba?

    yemin ederim gerizekalısınız yaa. yemin ederim malsınız. yemin ederim denyosunuz dallamasınız.

    eskiden şu sözlüğü ağzımız açık okurduk. öyle elestiriler, öyle fikirler beyan edilirdi ki hakikaten insan öğrenmek için, ufkunu genişletmek için okumak isterdi ekşi sözlügü. ya şimdi? sikimsonik basliklar, göt yalayicilari, siddet yanlilari, troll tipler yığınla.

    onca site var ezik dallama. masturbasyonunu sözlük üzerinden yapma.
  • öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, dünya üzerindeki ya da türkiye sınırları içerisindeki bütün erkeklere sapık muamelesi yapan sözlük kızlarının canı cehenneme. evet, zorunuza mı gitti kızlar? bz erkklr hpmz aynyz yhaa.s.s değil mi?

    etmedim hiç bir kızı taciz. otobüste, metroda ne elimi ne bacağımı dokundurdum. götüm götünüze değmesin diye öndeki amcanın dibine yanaştım. sırtımdaki çanta dokunmasın diye elime aldım, elimdeki not kağıtları, fasiküller, defter kitaplar dokunmasın size diye göğsüme yasladım üniversiteli kızlar gibi. hatta bir keresinde ben kaçtıkça kadın peşimden geldi, götümü döndüm, götünü yanaştırdı. tek bir hareketimde "sapııık" diye çığlığı basacak diye ödüm koptu. 45 dk.lık yolu kımıldamadan gittim. abartıyorumdur kesin, erkeğiz, taciz edicez yani demi illa?

    insanı kızları taciz etmemesiyle gurur duyar hale getirdiniz. ulan zaten normali bu, ne diye gurur duyalım, ama sayenizde, şu an gurur duyuyorum.

    ekleme: tüm erkekleri taciz etmekle suçlayan üstteki bir entry'yi görünce sinirlenip, kendi entry'mde küfretmişim baya. özür diliyorum.
hesabın var mı? giriş yap