• #sinemayakaçış hashtagiyle beykoz kundura'da 6 temmuza kadar sinema tarihindeki önemli yaz filmlerinin gösterimini gerçekleştirecek olan organizasyon. 2018'in sonuna doğru da kundura sinemasının açılması planlanıyormuş. mekanın deniz kenarında olması dolayısıyla ortam çok güzel, tam yaz havası. filmler de öyle. listede 1915 ve 1978 tarihi arasında yapılmış filmler var. charlie chaplin var. hitchcock var. spielberg var . var da var.
    ben 3 temmuzdaki program için gittim. 2 tane film gösterilmesi gerekiyordu. (partie de campagne ve bonjour tristesse). ancak ilk filmin sonuna doğru ses gitti. aynı sorundan ötürü de ikinci filmi gösteremediler. bilet satışının yapıldığı mobilet sitesinden iade isteyebileceğimizi söylediler ancak sürecin nasıl işlediğiyle ilgili çok bir detay bulamadım internette.
    ama yine de etkinliğe çok fazla gölge düşürmedi neyse ki. özür dilediler yani en azından. açık hava sineması deneyimim olmamıştı öncesinde, belki de o yüzden üzmedi çok. istanbul'da güzel kafa dağıtmalık bir etkinlik arayanlar için gidilesi.
    program detayı
  • 25 eylül cuma günü beykoz kundura sineması'nda gerçekleşecek olan açık hava leon gösterimine 2 biletimiz olduğu hâlde gidemeyeceğiz.

    gişe fiyatından bırakacağım, isteyen mesaj atabilir.
  • beykoz kundura’da açıkhava sineması. atmosfer ve filmler oldukça güzel:)

    13 ağustos 2022 breakfast at tiffany’s filmine bileti olup gidemeyecek olan olursa yeşillendirirse sevinirim:)
  • yarın saat 21.00deki breakfast at tiffany’s filmine fazladan 1 biletim olan organizasyon. arkadaşımızın işi çıktı, katılamıyor. satın almak isteyen yeşillendirsin.
hesabın var mı? giriş yap