• son zamanlarda sık rastlanılan erkek türü. kız arkadaşlarımın çoğunun yaşadıkları ve kendi yaşadıklarıma istinaden şöyle tanımlayabilirim: buluşuluyor konuşuluyor, gülüp eğleniyorsunuz, her şey güzel gidiyor, sonra yine günlerce süren mesajlaşmalar, telefon görüşmeleri, iltifatlar devam ediyor ve birden sebepsiz yere kesiliyor mesajlar, randevular bitiyor. çok merak ediyorum nedir bu erkeklerin problemi...

    eğer karşınızdaki kişiden hoşlanmadıysanız ona göre davranın, bittiyse küçük de olsa bir açıklamayı hak ediyordur.
  • ara verdiği sevgilisiyle barışan erkektir. arkasından soğuk su içiniz.
  • sıralı nedenler:

    2)eski sevgilisi ile barışmıştır.

    3)kendi kendinize gülüp kendi kendinize eğlenmişsinizdir, karşı tarafın sadece kafası sikilmiştir.

    edit büdüd: 1 numaralı maddeyi entry'i yazdıktan uzun yıllar sonra küfürlü ve seksist olması nedeniyle sildim. özelden soran suserlara toplu cevabım olsun
  • 1- para avcısı olduğunuzu anlamıştır.
    2- sizden bi cacık olmayacağını anlamıştır.
    3- hiç bir zaman mutlu olmayacak bir karaktere sahip olduğunuzu anlamıştır.
    4- her buluşmada 1 saat ağaç edeceğinizi anlamıştır.
    5- kısaca başına büyük dert alacağını anlamıştır.

    en iyisini yapmıştır.
  • gerçekçi olup, fazla zaman kaybetmeden hayatınızdan silmeniz gereken erkektir.

    eğer bir erkek sizinle ilgileniyorsa, zaman geçirmek ister. bu kadar basit. eğer ilgilenmiyorsa, aramaz. eğer el altında bulundurmak istiyorsa, on günde, haftada bir arar, ilgileniyormuş gibi yapar. izin vermeyin. herhangi birine hayatınıza istediği zaman girip çıkma izni verirseniz, o da öyle yapar. kendi hayatınızda insanların yerini, değerini siz belirleyin. kimsenin sizin için bunu yapmasına fırsat ve izin vermeyin.
  • (bkz: doctor who)
  • buyrun benim. durumu bayan arkadaşlara da şöyle izah edeyim:
    öncelikle bu durum bir olasılıklar silsilesidir. yani genelgeçer tek bir nedene bağlı olmaz çoğu zaman. ama bunu da şerefsizlik,haysiyetsizlik gibi kavramlarla bağdaştırmayalım, birbirimizi kırmayalım. zira modern dünya haz ve mutluluk dünyasıdır ve herkes mutluluğun peşinden gider. sizin peşinizden gitmediyse sonunda sizinle mutlu olamayacağını anlamıştır, büyütmeye gerek yok. çıkarcılık değil akılcılıktır bu da bence, dediğim gibi.
    dediğim gibi sizinle mutlu olamayacığını anladığından gider erkekler. işte bu mutlu olamayaşın sebebi farklılıklar gösterir. ya yukarılarda bir yerde yazıldığı gibi eski sevgilisiyle barışmıştır ya sizin hal ve hareketleriniz(çok basit oldu bu kavram ama en genel ifade bu yapacak bir şey yok) hoşuna gitmemiştir. sizi iyice tanımak ve vereceği karardan emin olmak için buluşur güler eğlenir mesajlaşır ve gözündeki krediniz bittiğinde başlıkta yazıldığı gibi: "puff" en çok rastlanan iki olasılık bunlardır bunların dışında yara bandı aradığından yahut iç sıkıntılarıyla boğuştuğundan yahut dengesizliğinden diyebileceğimiz olasılıklar da mevcuttur. bütün bu imkan şerait için dahi vazifeniz bayan arkadaşlar; takmamaktır, yolunuza bakmaktır.
  • 500t ye falan bindiyse demek...
  • türkçenizi beğenmemiştir, bence haklıdır da.

    (birkaç buluşmadan sonra kaybolan erkek)
hesabın var mı? giriş yap