• (bkz: ne idüğü belirsiz)

    tarihte bu kadar ne idüğü belirli, muhteviyatı herkese açık bir teknoloji daha geliştirilmemiştir.

    ben bilmiyorum demiyor da..
  • bitcoin ile zengin olacak bir kesim olacaktır.
    ama kesinlikle onlar bu kısa vadeli düşünce yapısına sahip bu insanlar olmayacaktır.

    kişisel görüşüm şu an panik alımlar olduğu yönünde, bir süre sonra panik satışlar izler. yine bir denge gelir ama önceki alt seviyelerden üstte olur. bakalım.
  • çevredeki vasat altı kumar düşkünleri yüzünden bitcoin'i "sanal para" şeklinde tanımlayıp yerden yere vurmak ilginçmiş. yani o kişiler hakkında söylenenler doğru olsa da sana tavsiyem; çevreni temizle, blockchain teknolojisine biraz göz gezdir.
  • zengin olmuşu olan insan tipidir.

    2017 aralık ayında satma ferasetinde bulunan ters psikoloji yapmayı bilen insandır. ha keza 2019 yılının ortasında alım da yapmıştır.

    ekonomi finans bütün o terimleri teknik yöntemleri unutup sadece psikoloji ile çok büyük kazandırmış bir emtia var ortada. ben inanıyorum ki böyle hacmi düşük piyasalarda yada yatırımcı sayısı az piyasalarda(balinaların çokluğu) grafikler vesaire gibi, rsi, macd vesaire göstergeler gibi; olumlu haberler gibi kıstasların dışında hareket etmek gerekiyor. evet çok zaman teknik olarak doğru çıkarımlar yapabilirsiniz ama olması gereken şey en tepede satmayı bilmek. onun için de çelik bir sinir ağına, stressiz salim bir akla ve ferasete ihtiyacınız var.
  • "bitcoin gibi ne idüğü belirsiz, tamamen sanal, hiçbir garantisi olmayan ve asla güven vermeyen şeylere"

    "ne idüğü belirsiz"

    (bkz: git kendini dövdürmeden)

    bilmiyorsan ahkam kesme bari.
  • illegal bahis yolları kapanmadı ki ve kapanması da pek mümkün değil.
  • bir adet tanıyorum. yaklaşık 100bin gibi bir parayla girip yaklaşık 3 senede 2 milyon gibi bir paraya çıkardı. tabi bu süreçte para takviyesi yaptı ama şu anda 2 milyon lirası var. yani zengin olan olacaktır ama batan az kazanan da olacaktır.
  • 2013'te şu entryde bahsi geçen röportajı okumasam bendim. araştırdım ve vazgeçtim. mallık böyle bir şey.
  • benim bu. 3000 dolara düştüğü zaman 10 tane aldım. çıktıkça gene aldım. şuan portfolio'yu türk lirasına çevirdiğimde milyonerim. çalışarak asla kazanamam bu kadar parayı. treni kaçıranlara geçmiş olsun. ytd.
hesabın var mı? giriş yap