• (bkz: bize gelişi bu)
    esnaf zihniyetidir.
  • sebebi belli adam bastigi bitcoinlerin bir kismini cebine atti ortadan kayboldu.

    bu illuzyona da birileri inandi.

    yeni bitcoin basilsa abi cok oldu ucuzluyor bu vs diyecek millet adamin cebindeki coinlerin de degeri dusecek. simdi inanan zekilere gore bunun arzi kisitli o yuzden degerli.

    sikkoin yapip 21 tane cikarsan muhtemelen onu da satabilirsin guzel bir hikaye karsiliginda bu arkadaslara. neticede arzi iyice kisitli. dusunsene burdan koyuyorsun venezueladan cikiyor. galon galon ham petrol aliyorsun. sonra yukle gemiye sat turkiye'de.
  • btc'yi yaratan adam sabah akşam blackjack oynuyormuş ondan.
  • dünyadaki ilk arz'ı kesin olarak bilinen limitli para birimi olması için. okyanusların altında, bazı göktaşlarının içinde bolca altın ve gümüş var ve bunlar piyasaya sürülebilirse altının ve gümüşün fiyatına darbe vurabilir, (bkz: arz talep ilişkisi). devletler zaten para birimlerinin arzını zırt pırt değiştiriyor para basarak/yakarak. ama bitcoin onlardan farklı olarak, krizlere ve devalüasyona tepki olarak ortaya çıkmıştır. bitcoin çıktığında en büyük hikayesi, bu özelliklere ve dünyanın en iyi şifreleme algoritmasına sahip olan finansal enstrüman olmasıydı. ytd.
  • muhtemelen matematiksel bir nedeni var, yaratıcısı algoritmayı buna göre yazmış olabilir. o zamanın kaynaklarına göre yüksek bir sayı bu gelmiştir aklına.
  • bu işte bir bit coini var.
  • teknik olarak bakmak istersek, 21 milyon değildir. satoshi nakamoto'nun yazılımda yaptığı bazı hatalar sebebiyle tam olarak üretilecek bitcoin sayısı: 20.999.987,5'dir.
  • minik david icke'leri tetiklemektir. helal sana satoshi reyiz, birkaç paranoid şizofreni daha gün yüzüne çıkardın.

    ne güzel lan hayattaki hiçbir başarısızlığından, hatandan, sorundan sorumlu olmamak. ben de illuminati'nin yarattığı sistemde onların köpeği olmayı reddettiğim için ivy league okullarında okuyamadım. aylık market alışverişim 1000 küsür lira tutuyorsa bu hep masonların işi. reptilyanlar zihnimi kontrol ederek facebook'un kodlarını benden alıp mark zuckerberg denen yandaş müteahhitlerine verdiler. bu düzeni değiştirmek için de kimse çaba göstermiyor, o yüzden benim elim kolum bağlı ama ben bu inanılmaz gizli gerçeklerin farkındayım, bu yüzden herkesten daha iyiyim.
  • japonya demek amerika demek. bu bitcoin japonya da ekmek almak icin bile kullaniliyor.satoshi falan hikaye.amerika dan habersiz 1 dolar bile yer degistiremez. rakamlara takilmayin. 21 milyon sayisi sallanmış. yani burdan bir gizem bir anlam cikarmaya calismak yersiz.
hesabın var mı? giriş yap