• --- spoiler ---

    aizen mi dedi lan o?

    --- spoiler ---

    not: sözlükten ve forumlardan millet bayağı rica etti. esprili manga anlatımıma devam edeceğim tekrar.
  • sevenlerini bu hafta işler güçler'deki vedat'ın karı dedi triplerine soktu.

    --- spoiler ---

    aizen mi dedi o. aizen dedi. aizen dedi işte. hııııııı

    --- spoiler ---

    vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
  • --- manga spoiler ---

    öncelikle zamanında şunu yazmışım ukitake hakkında.

    (bkz: #31291470)

    içinde bişey taşıdığını tahmin etmiştim nedense. savaşlarda geri planda kaldı, devamlı hastaydı, hep bi gizemliydi...

    ve aizen de dönüyor. muhtemelen bizim safta dönecek. (bkz: #33917762) bunu da demiştik ya hayırlısı.

    --- manga spoiler ---
  • geçen haftaki sinir bozucu cliffhanger dan sonra müthiş bir bölümle dönüş yapmış manga. sonu hakkında olabilecek bazı senaryolar oturmaya başlamıştır.

    --- spoiler ---

    aizen serbest kalır, yhwach ı yenmelerinde bizimkilere yardım eder kendini feda etmek zorunda kalır. ichigo yeni reiou * olur.

    aizen serbest kalır, yhwach ı yenmelerinde bizimkilere yardım eder, ichigo ultra blut vene getsuga tenshou atarak yhwach ı yener. aizen yeni reiou olur.
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    uğursuz isim tekrar zikr edildi. aizen sousuke
    --- spoiler ---
  • 200küsuruncu bölümde bırakmıştım. tekrar götüm başım oynadı şimdi sanırım tekrar başlayacağım abv.
  • --- spoiler ---

    vay be ne bölüm oldu.ukitake 3 yaşında ölecekken mimihagi kurtarmış onu.kralın uzuvları şüphelendirmişti mühürlendi falan demiştim ama bu yapılan gayet ilginç oldu.bakalım neler yapacak.bankai açmadan ölmemesini ümit ediyorum.adamda farklılık olduğu çok belliydi çeşitli teoriler ortaya atıldı,bende gerçekten göründüğü kadar masum mu demiştim öyle değilmiş. :) ancak yine de aizen ile bir alakası çıkabilir krala bağlı bile olsa.bu yüzden aizen ile konuşmaya gitmiş olabilirler.burada aizen sanki onda ne olduğunu biliyor gibi davranıyor.

    http://turkcraft.com/…senin_cikamadigi_zirve/14.jpg

    aizen reyiz dönüyor yahu çılgın atma vakti geldi. :) kyoraku meclise gidiyor dendiğinde aizen için gittiği çok belliydi de son sahne karanlıklar içinden çıkması falan harika olacak.

    kralın bunun gibi farklı uzuvları daha varsa onlar da potansiyeller içinde mevcut olsa millet bayram eder herhalde.mesela zarakide çıksa böyle birşey bunun yüzünden bu kadar güçlü falan dense olacakları düşünemiyorum.birden çok yeni kral adayı belirir valla sırf ichigo değil. : )
    bizim turuncu kafada da böyle birşey varsa zaten hiç kasmasına gerek yok artık herşeyi toplamış olur.daha ilk bölümlerde rukia sende bir mühür var sanki diyordu.gerçi o isshin ve masaki mührüyle alakalı muhtemelen ama herşeyi beklerim bu saatten sonra.

    --- spoiler ---
  • türkçesine baktıktan sonra bölümün önemini daha iyi anladım.

    --- spoiler ---

    hm,dünya ve ss yıkıma uğramaya başlıyor.hollowlar bile hareketlenirken gösterilmiş.
    quincylerde majestelerinin gerçek amacını öğrendiler.bazz - b gibi üst kesim zaten kullanıldıklarını anlamıştı.

    anladığım kadarıyla ukitake henüz ölmedi kuyruklu gibi taşıyıcı olacak ama yakın zamanda ölümden başka yol yok önünde.organlarını kaybettiği için taşıyıcılık ortadan kalkınca muhtemelen ölecektir birisi el atıp kurtaracak birşey yapmazsa.ya kralın yerine geçecek yada kendisinden ayırıp kolu kralın yerine geçirecek sanki.ondan önce de dövüşür büyük olasılıkla.bankaisini görmemiz lazım ukte kalır valla.

    sağ kol olduğu açıklandığı sayfada kolun fiziksel bir formu var gibi.ancak ukitake ayin yapıp ona verilen güçten çıkartıp çağırınca gölgemsi biçimde.anladığım kadarıyla organlarını ona sunarak tekrar fiziksel bir form kazanmasını sağlayacak.o fiziksel formda kendi bedeni oluyor.yani ukitake'in tüm bedeni kralın bir koluna bedel şu anda.kol ile hogyokunun aynı şekilde bir taşıyıcısı olması gerçekten ilginç.yorishiro kami ruhlarını çekip ev sahipliği yapmaya yarayan bir nesne denmiş ukitake de onun yerine geçiyor.bu aynı hogyokuyu hatırlattı bana.hogyoku oluşturulurken de içerisine bu şekilde bir tanrı ruhu çağırılmış olabilir.kurban verilerek oluşturuldu zaten.veya şu anda hogyoku mimihagiye ev sahipliği yapabilir.kendisi direk nesne çünkü.bunu planlıyor olabilir ukitake - kyoraku ikilisi.belki de aizene bu gücü aktarmayı planlıyorlar.esasında ukitake'in yaptığı şu an ruhunu şeytana satmaktan farksız.eskiden adak ile hayatı kurtulmuş yani bir anlaşmayla,şeytanla yapılan bir anlaşma gibi.o sebepten ötürü kral bana hala korkutucu geliyor.iyi ve kötü taraf kim olacak hala muamma.en son çıkan bu varlığın güçlenme ihtimali var.yhwach var,aizenin yamuk yapma ihtimali de var.

    aslında bu sağ kol ileride bir şekilde ichigonun bedenine aktarılacak gibi hissediyorum.adam zaten tamamen melez her türlü güce ayak uydurabilecek durumda.onun dışında yhwach bağlantısıyla kral soyundan geliyor.shinigami ve quincy iki taraftan da safkan birisi.birde kralın gücünün bir parçasına kavuşursa yerine geçebilmesi için hiçbir sorun kalmayabilir.gönüller aizen reyizden yana ama adamın ana karakter olduğu gibi bir gerçekte var tabii :/

    --- spoiler ---

    bunlara ek olarak seri fma eksenine kayıyor gitgide.şu mimihagi aynen fanusun içindeki homunculus neredeyse.benzerlik çok fazla.zaten yhwach üzerinden ölümcül günah tarzı harfleri işledi ona baba dedirtti mangaka.yhwach'ın kökeni de kraldan geldiğine göre yine aynı kapıya çıkıyor.tanrı - şeytan - homunculus muhabbeti biraz daha farklı bir biçimde ele alındı sanki bleachte.fmadan farklı bir bakış açısıyla anlatılmış biraz.zaten benzerlik iki taraftaki nazi ve hitler betimlemelerinden net olarak görülebilir.
  • --- bleach manga 616 spoiler ---

    aizenle içigo birleşip yhwach'a dalacaklar anlaşıldı.

    ukitake'nin de içine exorcis kaçmış. ailşskaasdfg

    --- bleach manga 616 spoiler ---

    o değil de, bu dizide bir karakter var:

    (bkz: aizen sousuke)

    ya tite kubo zamanında öyle aşkın, öyle manyak bir villain yarattı ki, tüm soul society helak oldu adamda çizik yok. en sonunda altedebildiler ama "yav bu hougyokuyla birleşti, ölmez ki bu? biz en iyisi bunu bi güzel ambalajlayıp kurşundan bir kaba kapatıp soul society'nin en derin zindanlarından birinde solitary confinement vaziyetinde tutalım. başka çaremiz yok" dedi ulular.

    her mevzuyu aizen'e bağladılar resmen; ichigo'nun hollowfication'ını, vaizard'ları, soul society'nin kendisi teğmen olduğu zamandan beri son 100 yılını resmen aizen'in üzerine bina ettiler. tite bu saatten sonra her sorunu aizen'le çözmeye çalışsa yeridir. çünkü aizen ekstrem bir karakter ve ölümsüz. ha tek sıkıntısı biraz hırslı bir pezevenk olması.

    yarın öbürgün aizen'in yhwach'la yıllar önce yaptığı bir anlaşma/görüşme vb. çıkarsa piyasaya hiç şaşırmayın...

    --- spoiler ---

    aizenle yhwach'ın +18 seks kasedi varmış diyolla. cuma günü sereitei olağan toplantısında açıklanacakmış.

    --- spoiler ---

    (bkz: benim başörtülü quincy bacılarımı katlettiler)
  • alemin kralının döndüğü manga.

    --- spoiler ---

    yalnız bu aizen in kyoka suigetsu *su yok hougyokuyla birleştiğinde yok olmuştu bakalım ona nasıl bi çare bulacaklar. umarım bankaisini de görürüz şu seride açık ara en merak ettiğim bankai olabilir zarakininkiyle beraber.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap