• wong kar wai'ın çekeceği yeni film olarak adı geçiyor.

    türü drama.

    normal bir vatandaşın şangay'daki yaşamını mercek altına alacak film, wkw'nin klasik tarzını yansıtacak şekilde ((i) 1960lar ve 1970lerin ortaları arasına tekabul eden çin'in kültürel devrimi ve (ii) 1980lerden 21. yüzyılın başlangıcına değin olmak üzere) 2 bölümden oluşacakmış.

    kaynak: imdb sayfası
  • manchester çıkışlı 5 li. blown rose isimli ep lerini geçenlerde çıkarmışlar.ep nin en önemli noktası yapımcılardan birisinin "40 yaşında olmasına rağmen zengin çocuğu saçına" sahip james skelly (the coral) olması. işin içinde ucundan kıyısından coral olunca ortalık şenleniyor haliyle.

    blown rose şarkıları ciddi anlamda başarılı.

    http://tinyurl.com/ot54kwv
  • charlemagne isimli şarkıları pek bir güzel olan grup
  • (bkz: getaway)
    bu senenin iyi bir kazanımı indie müzik dünyası için.
  • 2016 itibariyle "iyi müzik hâlâ manchester'dan çıkıyor" dedirten grup gibi duruyolar ilk albümlerine bakaraktan, bâyâ bâyâ loop'luk şarkılar yapmaktalar.

    öne çıkan özellikleri ne derseniz: kuvvetle muhtemel klavye ritmleri.

    iyice bi parlamadan bi şekilde salon'da izlesek güzel olurdu sanki diyorum ama büyük festivallere alt grup olarak çıkmaya başlayacaklar gibi duruyor zaten açıkladıkları programlara bakılırsa gelecek yazdan itibaren.
  • tom ogden, joe donovan, charlie salt, josh dewhurst ve myles kellock' tan oluşan, 2013 yılın'da kurulmuş manchester kökenli indie rock grubu.

    kendi adlarını taşıyan 2016' da çıkmış güzel bir albümleri'de vardır ve şu şarkılardan oluşmaktadır:

    1. charlemagne
    2. at most a kiss
    3. getaway
    4. honey sweet
    5. onto her bed
    6. texia
    7. blown rose
    8. smashed pianos
    9. cut me and ı'll bleed
    10. my favourite room
    11. blow
    12. deep grass
  • manchester şehrinden çıkmış indie rock grubu. en son çıkarmış oldukları cool like you albümü ile başarılı bir iş ortaya çıkardıklarının kanaatindeyim.
  • festivalde dua lipa'yı* beklerken tesadüfen izleyip, loop'a aldığım gruptur. türkiye'de baya underrated. solisti (bkz: tom ogden) bence acayip karizmatik. yeni albümleri de çıktı, en beğendiğim şarkıları (bkz: i can't stand it) ve (bkz: cool like you)
    dinleyin!
  • in the mood for love ve 2046 filmleri ile bağlantılı olacağı söylenen son wong kar-wai filmi.
  • bir ingiliz indie rock grubu olur kendileri. severek dinliyoruz, konserine de gitmek isteriz fakat biz ingiltere'de yaşamıyorduk değil mi :( (malum türkiye'ye kolay kolay gelmiyorlar)

    yeni singleları güzel olmuş; care for

    fakat en sevdiğim şarkıları açık ara; blown rose
hesabın var mı? giriş yap