• herkesin bildiği ama birinin söylediği zaman suçlu olduğu duruma örnek konuşma. belki kullandığı sıfat/sıfatlar rahatsız edici de olsa genel olarak söylediklerinin gerçekliğini değiştirmiyor.
  • akp ye oy vermiş ve ölümüne savunan arkadaşlarla 2 dakika sohbet edin cidden anlayacaksınız nasıl cahil ve aynı zamanda çok bilmiş boş boğaz insanlar olduklarını .
  • böcek gibi insanlardan oy alamayarak böcek kadar bile olamayan siyasilerin olduğunu da gösteren cümledir.
    buna kıçını yırtarak nutuk çeken nihat genç de dahildir.
    ne hikmetse 'bunlardan herkes oy alır' dediği o böcek gibi insanları ikna edememektedir.
    evet sen kendi teorine göre böcekvari bile değilsin nihat genç...

    insanlara böcekvari ve bilumum laf söylerken diğer yandan da 'bunların ağızlarına biber süreceksin' demesi de kendi teorisine göre kendi konumunu sağlamlaştırmaktadır.
  • kendini ''sol'' olarak tanıtan bütün parti ve zihniyetlerin neden hâlâ iktidar olamadıklarını kanıtlayan, açıklayan cümle.

    kaliteniz de belli, doğruluğunuz da oğlum..

    halka, millete nasıl baktığınızı biz zaten biliyorduk, ama tescillemiş oldunuz aslında sizin gibi düşünmeyen halktan böcekten nefre eder gibi nefret ettiğinizi.
  • akp'ye oy vermek için güzel bir sebep bence. sırf bu laftan dolayı akp'ye oy veririm lan ben. üstüne göbeğimi de kaşırım. ohh mis. ağzından tükürük saçarak kudursunlar amına koyayim. keyifli lan bence. sırf bu lafı söyleyen ve böyle düşünenleri kudurtmak için akp'ye oy vermek paha biçilemez. çok da sikimde memleket.

    bunlardan herkes oy alırmış.
  • kendi kendini imha eden cümle. "bunlardan herkes oy alır" diyorsun da "hacım diğerleri neden alamadı o zaman" diye sorarlar adama.
    ayrıca git bi traş ol, şu saçını sakalını bi kes, bi yani !!
  • 1. vekilleri parmak kaldırmaktan başka işlev görmesin,

    2. bu parmak kaldır indir işi öyle bir otomatiğe bağlansın ki, grubun başındaki dangoz sunulan teklifi muhalefetin zannedip -bak başka hiç bir mantıklı gerekçesi de yok- red oyu verdi diye tüm grup kendi tekliflerini reddetsin,

    3. birileri de bunları sürekli seçsin,

    4. bu seçmenin kriteri de aslında "onlar yedü, şümdü de büz yüyücez hülooğ" mantığı olan cemaat, tarikat emri olsun,

    sen de bunlara böcek de...

    bak sen nihat'ın yaptığına. karşı çıkanlar haklı tabi, bu oyları verenler böcek olamaz, bildiğiniz öküz bunlar zaar.

    haliyle, olmayan hayali bir durumdur. böcek insanlardan oy almakla övünen yoktur, öküz insanlardan aldıkları oyla yukarıdan aşağı titan saadet zinciri kurarak cumhuriyeti titen veledi zinalar vardır.

    nihat genç çok ayıp etmiştir.

    peşin edit: yok tam akp'ye oy vermekten vazgeçiyorlardı, böyle konuşarak bir çuval inciri berbat ettiniz diyen sevgili demokrasi kelebeği arkadaşım. menderes gider, sülü gelir, sülü gider necmettin, necmettin gider teyyip gelir... sen neyin kafasındasın la? demokrasi bu arada gelip gitme durumunda biat kültürüyle harman olmuş feodal medeniyet seviyesindeki insanları manüple etmek midir? öyle demokrasinin ta dibine çakayım! öyle yapacağın yalan siyasetin de içine tüküreyim. ne farkın var lan senin teyyip'ten?
  • alakasız bir maçi izlerken zayıf olan takımı tutan milletiz genelde şimdi insanları böylesine aşağılayan klasik bir küstah demeçten sonra insanlara zorla akpartiyi tutturacaklar. bitmediniz bir... eleştirinin de bir adabı var kamer genç gibisiniz hepiniz işiniz haddiniz olmayan şeylere dair buyurmaktan başka bok bilmezsiniz.
hesabın var mı? giriş yap