• 2007 yazında sadece bir tek ilçesinde * bir ayda 3 kere çöp kutusunda patlamaya hazır bomba imha edilen ülkedir. o zamandan beridir de bahsi geçen ilçede çöp kutusu bulunmamakta.

    içtiğim suyun çöpünü cebimde taşırım yanı başımda bomba patlamasındansa. ha gasp-tinerci-maganda kurşunu bunlar olmaması gereken şeyler tabi ama sapla samanı karıştırmamak lazım.
  • oncelikle sokayim ben oyle ulkeye, sonralikla, teror hedefi olabilecek bazi avrupa ulkelerinde de uygulanan bir yontemdir. terorle hic alakasi olmayan ulkelerde ise adim basinda teneke cop kutusu gorulur. sokaktaki insanin hayatta kalma sansini milyonda bir artiracak olsa bile, bence dogru bir uygulamadir. atacak cop kutusu bulamadigim icin elimde dakikalarca kola kutusu gezdirmisligim vardir. cok basit, bazi insanlara gore onemsiz gelebilecek bir detay ama insanin hayat kalitesini etkiliyor. cunku siz orada neden cop kutusu tutulmadigini cok iyi biliyorsunuz. hic aklinizda yokken bile bu olay size teror saldirisi ihtimalini hatirlatiyor.

    (bkz: screw you istanbul)
  • çöp kutusu bulamayınca bomba koyamayan salak terör örgütü tarafından tehdit edilmektedir.
  • demokrasinin ilerisini, barışsın sonsuzunu, misafirperverliğin alası olan ülkedir. ya da biz öyle zannediyoruz. birileri bizi mi yiyor? yoksa biz kendimizi mi?
    şimdi sezenden kalaşnikof şarkımızı açıyoruz. goran bregoviçe saygılarımızla.

    vur vur kafasına kafasına
    çivi gibi çivi gibi çak çak çak çak
  • hemen hemen her ülkedir şu dönemde.

    gittiğim çoğu yerde çöp kutularının ağızlarının daraltılmış olduğunu, büyük olanların sağlamlaştırılmış olduğunu, ağzı geniş kalanların ise saydam malzemeden veya telden üretildiğini görüyorum.

    boston'daki bombalama olayından sonra amerika'da da daha bir artmış bu konudaki tedbirler.

    çöp kutusu konmaması değil ama çöp kutularının bu tür işler için rahatça kullanılabilecek halde terk edilmemesi durum, ve demokrasiyle falan doğrudan alakası olmayan bir şey bu.
  • en üst düzey güvenlik önleminin anne kızlık soyadı olduğu ülkedir aynı zamanda.
  • konmak ? çöp kutusunun kanatları mı var?

    (bkz: edilgen fiil)
  • elimdeki boş içecek kutusuyla dolaşmaktan sıkılıp ilk gördüğüm doğalgaz kutusu üzerine bırakmak zorunda kaldığım boktan uygulama...
hesabın var mı? giriş yap