• (bkz: sperm soykırımı depresyonu) ` :er kişiler için`
  • 250 grama kar$i 25 milimetrekupun sava$inin gercek yuzunu ortaya koyar.
  • iliklerine kadar boşalan ve suyu çekilen bünyenin damdan düşmüş karpuz hissine kapılarak afallaması ve anlamsızlaşması.
  • misojen duygular doğurabilir. daha doğrusu kadınların başka bir işe de yaradığına dair bir kanaat zımpara kağıdı gibi zihni kaşındırır. o an hatun kişiye sarılıp seve seve yiyişmeye devam eden adamın olayı süper olay'dır.
  • genelde bir gecelik degilse ve arada fiziksel bag disinda duygusal da bir bag varsa pek yasanmayacak bir hadisedir.
  • bosalamama sonrasi hissedilen gerginlikten cok daha asil bir duygudur. icinizde ne varsa atip kurtulmussunuzdur. artik rahatca uyuyabileceksinizdir.
  • bu olay bireylerin birbirlerine karsi hissettigi guzel duygularin, seks sonrasinda anlamsiz gelmesi ile esdeger bir onermedir. bir bakistan, gulusten, dokunustan cok hos seyler hisseden ve kendi hayatlarina o hislerden bir cok anlam yukleyen kisilerin sonunda seks olayini yasiyarak bu mudur yani? sorusunu kendilerine sormalaridir.

    yasanilan onca guzel seyden sonra kisilerin bunu yasamasi ve olayi derinlemesine sorgulamasi cogu zaman pismanlik vericidir. genel olarak erkegin guzel seyler hissetmesinin yaninda, kadinlar tarafindan goruldugu kismi; sanki erkegin tek amacinin seksmi$ gibi yansitilmasidir. bu sebepten kadinlar kendilerini bu boslukta kullanilmis hissedebilirler.

    eger bir erkek hoslandigi ya da bir iliski cercevesinde birlikte oldugu kadina karsi guzel seyler hissederken, bir bakisindan, gulusunden ve opusunden duydugu heyecani seks sonrasinda da yasiyorsa en azindan erkek tarafinda sorun yoktur denilebilir. fakat bahsedilen heyecanin seks sonrasinda yitirildigini dusunursek iste o zaman bu bosalma sonrasi hissedilen bosluk ve anlamsizlik yasanilabilir.

    erkegin veya kadinin seks sonrasinda bosluga ve anlamsizliga kapilmasi, yaptiginin hatali olmasi ile dogru orantilidir. seks in sorgulanmadan ve psikolojik olarak derinlemesine incelenmeden yasanmasi kafidir. ha eger bir problem varsa da yapmayiniz ve oyle bosluk ve anlamsizliga dusmeyiniz. kisi kendini bilmeli.
  • tamamen nefsi duygularla, arada derin bir aşk hissi oluşmadan gerçekleşen ilişkilerde yaşanabilecek hadisedir, çok fenadır, kötüdür ama faaliyetin sürdürülmesine engel olamamaktadır, candır, çeker... ama gezegenler bir hizaya gelip de aranan aşk bulunduğunda o fena duygu katiyyen hissedilmez...
  • olay bireyin abazanlik durumuna gore degisir.eleman takriben 1 aya yakin mala vurmuyorsa anlamsizlik yerini hayvaniyete birakir.olayin acilimini yapacak olursak bosalma sonrasi yanda yatan kariyi -tepikleme- ya da -kalksa da ziktirolup gitse -gibi iyiniyet duygularina yol açar.
    zaten bu tur ziki$lerden sonraki durumlarda yakilan sigara bu bo$lugu ve anlamsizligi temsil eder.eleman bu esnada o kadar cok $eyi kafasindan gecirir ki -acaba bi posta daha kaysam mı? -yoksa olayi elemanlara anlatsam mi? $eklinde dumur hadiseleri olarak kar$imiza gelebilir...

    nadir de olsa bazi elemanlar da (ki ozellikle kadinlarda) -anam ben ne yaptim?!- ya da -simdi bu hayvan beni zikti iyi mi etti yoksam kullanıldım mı?- gibi kararsiz du$unceler arasi kalir.
    ama ortak nokta bo$almanin akabinde yasanan anlamsizlik duygusu yakilan bir sigara e$liginde yerini rahatlamaya birakir....
  • erken bosalma sonrasi beyanatlar bu bosluk esnasinda verilmektedir.
hesabın var mı? giriş yap