• bu yılın 21-23 ocak tarihleri arasında sekizincisi düzenlenmiş, yılda iki kere düzenlenen, avrupanın en önemli spor giyim ve denim moda fuarlarından birisi. en önemli özelliği birçok fuarın aksine trend setter olma özelliğidir.
  • berlin'de vuku bulan moda hadisesi. buraya giden moda insanlarının her biri bir cool bir cool ki sormayın.. pek sıkıcı...
  • artik yalniz berlin'de degil barcelona'da da yapilan moda fuari.
    hatta barcelona ayagi berlin'den 2 hafta once olacagindan daha on plana cikiyor.
  • ing. ekmek parası olarak çevirilebilecek bir deyim olması itibarıyla pek hoş bir moda fuarı adı. herhalde "bread and butter business"dır asıl kasıt ve asıl iş.
  • 06-07 sonbahar-kis sezonu icin yapilacak olanlarinda tarih degisikligi olmus moda fuari.
    organizatorlerin show tarihlerini gayet futursuzca barcelona icin 1 gun, berlin icin ise tam bir hafta one cekmeleri, rezervasyonlarini 6 ay oncesinden yaptiranlarin kufur okyanusuna yelken acmasina yol acmistir.
  • kurucusu ve duzenleyicisi karl heinz müller'in turk firmaları tarafından turk katılımcılarını kabul etmediği icin topa tutuldugu moda şeysi. istanbul'a getirilmek icin de calısmaların yapıldıgı soyleniyor.
  • bu sene 17-19 ocak 2007 tarihleri arasında barcelonada yapılacak moda şeysi, sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • yalnızca seçilmiş markaların katıldığı dünya çapındaki en büyük tekstil ve moda fuarıdır.

    sokak modasının belirlenmesinde önemli rol oynuyor. 2001 yılından bu yana düzenleniyor. yalnızca özel davetliler ve tekstil sektöründe profesyonel olarak çalışan üst düzey yöneticiler ziyaret edebiliyor. moda dünyasının en ünlü markalarının katıldığı 80 bin kişinin ziyaret ettiği bread&butter fuarına türkiye'den bugüne kadar* mavi jeans* ve t-box katildi. hatta mavi organik koleksiyonu ilk kez bu fuarda sergilendi...
  • fuarın düzenleyicilerinin sadece b harfi ile başlayan şehirlerde düzenlemek gibi bir takıntıları var.
    berlin ve barcelona gibi. heryerde logoları bbb olarak gözüksün istiyorlar zannederim.

    tam tarih verememekle birlikte, fuarın sahiplerinin türkiye'de de bir ayak oluşturmak istedikleri haberlerinin çıktığını biliyorum birçok gazetemizde geçtiğimiz yaz.

    eğer gerçekleşirse, ben kendileri için bursa şehrimizi uygun gördüm. tekstil sektörümüzün origin noktasıdır bir yerde. lakin ulaşım zorluklarıydı şehir kapasitesiydi falan, olanaklar adamları kesmez gibime geliyor ki havaalanının olmayışı da bir dezavantaj oluşturdu, buyrun.

    hasıl-ı kelam, bu iş olmaz gibi, bende burda haybeye kafa yorduğumla kalırım.
    bizim için bir kıyak yapıp, geleneği bozsalarda istanbul'a gelseler süper birşey olur tabi ki ama, sanmam.
    ben yinede kendilerine bir teklif edeyim.
  • hem exhibitor olarak hem de ziyaretçi olarak katılmanın çok zor olduğu fuar olarak tanımlayabilirim;evet tanımladım. daha fuardan bir ay önce turizm acentaları ve çeşitli firmalardan insanlar sizi arayıp bilet rica ederler ve hatta fuara kadar gelip sizi kapıdan arayanlar bile olur.

    fuardan bahsedersek herkesin iş yapmaya gelmekten daha çok eğlenmeye gelmiş bir hali vardır ki zaten fuar boyunca mütemadiyen konserler,partiler,catwalklar ve showlar yapılıyor. kimsenin fuar boyunca ayık kalmayı başardığını düşünmüyorum. ilk defa gittiğim için önceki yıllarla karşılaştırma yapamacağım ama tecrübelilere göre kışın daha da kalabalıkmış.

    istanbul'a getirilse isminin "bbb" takıntısından dolayı bread and butter bosphorus olacağını duydum.tabi getirilmesi için çok fazla bir çaba görmediğimi de eklemek zorundayım.

    http://www.breadandbutter.com/
hesabın var mı? giriş yap