• britney spears'ın bugün itibariyle açıkladığı 8. stüdyo albümünün adıdır.
  • albüm kapağı yayınlanmıştır. https://www.facebook.com/…hp?fbid=10151974146168234
  • britney spears'ın asıl idolünün janet jackson olduğunu bir kez daha gösteren albüm ismi seçimi. zirâ o da 2004'te yayımladığı 8. albümüne orta ismi olan damita jo'yu koymuştu. umarım sonu da o albüm gibi olmaz.

    edit: oldu vallâ. =-(
  • albüm tracklisti açıklanmıştır.

    1 alien 3:56
    2 work bitch 4:07
    3 perfume 3:59
    4 it should be easy (feat. will.i.am) 3:26
    5 tik tik boom (feat. t.i.) 2:57
    6 body ache 3:25
    7 til it’s gone 3:42
    8 passenger 3:40
    9 chillin’ with you (feat. jamie lynn) 3:38
    10 don’t cry 3:14
    11 brightest morning star 2:59
    12 hold on tight 3:27
    13 now that i found you 4:16
    14 perfume (the dreaming mix) 4:02
  • till it's gone şarkısının snippetının sızdığı albüm. sürekli sızıyor efendim durduramıyoruz.

    bir de albüm kapağında britney acayip güzel gözüküyor.
  • botox, photoshop britney'e bayağı yakışmış, o çirkin halinden eser kalmamış.
  • malum ortamlara düşmüş albümdür.

    edit: az önce dinlenmiştir. iyi mi kötü mü olduğunu hala çözemedim albümde bariz bir will.i.am etkisi var ve bazen sıkıcılaşabiliyor. şarkıların gideri var ama bir britney spears albümü gibi değil. circus'ı dinlediğim gece resmen şok geçirmiştim, femme fatale'da vurucu şarkılar vardı ama bu albüm bariz şekilde yavan geldi.

    albümün açılış şarkısı alien william orbit imzalı. ilk dinlediğimde madonna-gang bang'i yapan adam anca bunu mu britney'e verebilmiş dedim ama dinledikçe şarkı güzelleşiyor.

    work bitch albümün harcanan hiti oldu. harika şarkı. britney bi gaga kadar promosyon yapmadığı için kafasını duvarlara taşlara vursun.

    perfume'un sözlerini oldukça başarılı. britney'nin az ama güzel balladlarından biri olmuş.

    it should be easy'de gereksiz fazla bir auto tune kullanımı var. lil wayne ile t-pain düet yapıyormuş gibi hissediyorsunuz. scream & shout'u beğenmemiştim ama bu daha rezalet.

    tik tik boom albümdeki favorilerimden. düet özürlüsü britney en sevdiğim rapçilerden biri olan t.i. ile düet yapmış bu da hoşuma giden ayrıntılardan birisi.

    body ache ile till it's gone kulüplerde çok çalar, 50 farklı remixi de çıkar.

    passenger çok kaliteli şarkı. chillin with you'da olmamış bir şeyler var hala ısınamadım. don't cry da fena değil.

    vegas'tan sonra britney'nin yeni bir albüm daha çıkarması dileğiyle. eksik bir şeyler var. ben in the zone-circus karışımı bir şeyler bekliyordum. ''en kişisel albümüm olacak.'' derken beklentiler de gayet yüksekti. ilk hafta satışı 200.000 civarı olur sanırım.
  • öncelikle bu albümü tamamen can sıkıntısından dinledim. zira britney’in yıllardır yaptığı birçok işi samimiyetsiz buluyorum. albüme yapılan yorumlar da malum. kimsenin beğendiği yok. tüm bu negatif düşüncelerle oturup açtım albümü ve yıllar sonra şaşırtıcı bir şekilde bu albümdeki britney spears’a bayıldım. nedenini araştırdım acaba neden farklı geldi diye. bir circus ve femme fetale’dan farklı olarak bu albümün tüm şarkılarında söz yazarı olarak britney’in de yer aldığını gördüm. kadın sonunda bir şeyleri isteyerek yapmış iyi ya da kötü şarkılardaki vokallerde de britney’in istekli olduğu o yıllarca takındığı kayıt bitse de gitsem havasında olmadığı açıkça görülüyor.

    şarkılardan özellikle alien, tik tik boom, body ach, til ıt's gone, passenger gayet başarılı ve olgun duruyor.

    konuya artpop, prism ve britney jean savaşları üzerinden bakarsak. baştan sona kompleks kokan artpop’un ve soru işaretleri bitmek tükenmek bilmeyen prism'in yanında oyum bu albüme gider.
  • circus, blackout ve kısmen femme fatale'in yapay ve zorlama havasından kırlara, bayırlara, zincirlerini kırmış ozune donmuş, ilkbaharı tum çoşkusu ile yaşayan bir britney albümü hissiyatı aldım şahsım adına.

    alien ve passenger şu an için favorilerim.
  • tam bir arabada dinlenesi, eski brit'i hatırlatan albüm. yıllardır "fangirl" olduğumdan mıdır bilinmez bence baya başarılı olmuş ama.
hesabın var mı? giriş yap