6 entry daha
  • malum ortamlara düşmüş albümdür.

    edit: az önce dinlenmiştir. iyi mi kötü mü olduğunu hala çözemedim albümde bariz bir will.i.am etkisi var ve bazen sıkıcılaşabiliyor. şarkıların gideri var ama bir britney spears albümü gibi değil. circus'ı dinlediğim gece resmen şok geçirmiştim, femme fatale'da vurucu şarkılar vardı ama bu albüm bariz şekilde yavan geldi.

    albümün açılış şarkısı alien william orbit imzalı. ilk dinlediğimde madonna-gang bang'i yapan adam anca bunu mu britney'e verebilmiş dedim ama dinledikçe şarkı güzelleşiyor.

    work bitch albümün harcanan hiti oldu. harika şarkı. britney bi gaga kadar promosyon yapmadığı için kafasını duvarlara taşlara vursun.

    perfume'un sözlerini oldukça başarılı. britney'nin az ama güzel balladlarından biri olmuş.

    it should be easy'de gereksiz fazla bir auto tune kullanımı var. lil wayne ile t-pain düet yapıyormuş gibi hissediyorsunuz. scream & shout'u beğenmemiştim ama bu daha rezalet.

    tik tik boom albümdeki favorilerimden. düet özürlüsü britney en sevdiğim rapçilerden biri olan t.i. ile düet yapmış bu da hoşuma giden ayrıntılardan birisi.

    body ache ile till it's gone kulüplerde çok çalar, 50 farklı remixi de çıkar.

    passenger çok kaliteli şarkı. chillin with you'da olmamış bir şeyler var hala ısınamadım. don't cry da fena değil.

    vegas'tan sonra britney'nin yeni bir albüm daha çıkarması dileğiyle. eksik bir şeyler var. ben in the zone-circus karışımı bir şeyler bekliyordum. ''en kişisel albümüm olacak.'' derken beklentiler de gayet yüksekti. ilk hafta satışı 200.000 civarı olur sanırım.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap