• hava tahmini yapan bir facebook sayfası. bugüne dek şahit olduğum en doğru tahminler kendisine ait.
  • her analizi sonrası allah razı olsun dediğim amatör hava tahmini paylaşımları yapan uber facebook sayfası. doğal olarak istanbul ağırlıklı tahminler yapıyor. ankara, izmir, antalya gibi büyük şehirlere de zaman zaman yer veriyor. ya da daha genel bölge analizleri yapıyor. özellikle haftasonu plan program yapmadan önce mutlaka kontrol ediyorum.

    bir başka güzelliği de yorum bölümünde soru soran herkese cevap veriyor. eline sağlık güzel insan, hiç bozmadan devam edersin umarım...
  • sektirmeden doğru tahmin yapan facebook sayfası. bu adam bu kadar nokta atışı yapıyorken diğerleri nasıl bu kadar sallıyor anlayamıyorum. bilimsel verilere göre yapılmıyor mu sonuçta tahminler?
    neyse, buradan bol teşekkürlerimi göndereyim amme hizmeti için. baya işe yarıyor.
  • tahminlerdeki başarısıyla, üslubuyla, sade ve tertemiz anlatımıyla müthiş bir iş çıkarıyor. yeri geldiğinde takipçilerine hava olaylarını çok güzel açıklıyor, gelen soruları mümkün mertebe dikkate alıp cevaplıyor, bir hava olayının gerçekleşme ihtimali netleşmeden bol keseden sallamıyor, takipçilerine dürüst bir şekilde her ihtimalden bahsediyor. hava olaylarını gözlemlemeyi çok sevdiği her yazısında belli oluyor, bize de bu emeğe teşekkür etmek düşüyor.
  • buluttan isimli çok acayip bir hava durumu uygulaması çıkarttı. özellikle istanbul'da yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim.
  • android uygulamasını dört gözle bekliyorum.
  • amatör ruhu kaybetmeden, takipçilerini görmezden gelmeden devam ederse başarılı olmaya devam edeceğini düşündüğüm hava tahmincisi.

    buluttan uygulamasını henüz indirmedim ama facebook'ta 2 yıldır takip ediyor, tahminlerinden faydalanıyorum. görsel olarak da sat24 tahminleriyle birleştirdiğimde bizim mgm'den %25-30 civarında daha doğru sonuçlar çıkıyor. bir de gayet efendi, sempatik ve aklı başında bir arkadaş gözlediğim kadarıyla.
  • şimdiye kadar takip ettiğim alternatiflerine göre en başarılı hava tahminlerini yayınlayan oluşum.
  • kendi özel ve amatör hava tahmini istasyonu ile metorolojiye taş çıkartan facebook hesabı.

    uzun süredir hava tahminleri için sayfasını takip ediyorum. özellikle ekstrem hava olaylarından önce uyarıda bulunuyor, bu uyarıyı ilk 3-4 gün sonra sonra 24 saat önce derken sık sık güncelliyor. yenilemesi gereken bilgi varsa yeniliyor. dünkü felakette de önceden uyarıda bulundu. fırtınaların olabileceğini, dolu yağabileceğini belirtti. ben de uyarılarını dinleyerek işten erken çıktım ve tam fırtına kopmadan önce eve vardım. bu adam amatör ruhla bunları yapabiliyorken metorolojinin ne yapması gerektiğini varın siz düşünün.
  • (bkz: eren kısmet)
hesabın var mı? giriş yap