• deneye hayır derneği, hayvan hakları ve etiği derneği, hayvan hakları izleme komitesigibi oluşumların nadide kişisidir. veteriner sağlıkçıdır. eğer mv olunacaksa danışman yapılacak biridir. her türlü mevzuata hakimdir. hobileri: basın bülteni yazmak, meclis kulislerinde boy göstererek adalet çağrısında bulunmak, pirinç patlağı kemirmek ve video çekilirken poz vermektir. çok hastasıyız.
  • hayatını kaybetmiş olan hayvan hakları savunucusu. evinde ölü olarak bulunmuş.

    https://twitter.com/…maz/status/1193116553446866947
  • gerçek bir hayvansever ve yaşam hakkı savunucusu güzel insanı kaybettik...
    onu tanıyanlar ne kadar güzel bir insan olduğunu bilir...çok büyük bir kayıp hem de çok büyük...son zamanlarda çok fazla koşturuyordu...hayatını adamak böyle bir şey...seni unutmayacağız burak...
  • güzel insansın. güzel yaşadın dostum. hoşçakal
  • vefatını az evvel öğrendim. şok içindeyim. belki biraz bencilce bir şekilde, dünyayı en son terk etmesini isteyeceğim insanlardan biriydi. var olduğu her dakika nasıl acı çektiğini bilsem de, o her dakika bir hayvanın hayatına da dokunduğu için çok uzun bir ömür sürmesini dilerdim. çok bencilce bir istek, farkındayım. ama artık önemi yok, gerçekleşmedi zaten. tüm hayvanların, ağaçların, denizlerin, nehirlerin acılarını kalbine yüklenip sonunda onların yanına gitti. canım burak, ne güzel bir insandın sen...
  • bambaşka bir insandı. ondan öğrenecek çok insanlık vardı. ama hele de canım hayvanların, doğanın kaybı. gerçek hayvansever nasıl olunur gösterdi hepimize kısacık yaşamında. doğayı, hayvanları, değerlerini durmadan savundu, ondan öğrenecek hep yeni bir şeyler vardı. güzelim vicdanlı yüreği bu kadar dayanabildi. çok üzgünüm.
  • geçmişte henüz çok çok gençken bir dönem yollarımızın kesiştiği, son zamanlarda sadece sosyal medyadan takip ettiğim hayvan hakları aktivisti.

    daha dün ortak bir arkadaşımızın instagram paylaşımında görmüş, içimden "vay be koca adam oldu" demiştim. bugün annem vefat ettiğini yazdı bana şoka girdim. neredeyse çocukluğundan beri var gücüyle haklarını savunduğu hayvanlar için gerçekten büyük kayıp.
  • allah rahmet eylesin, son dileği faytonları kaldırmasını istemekti. ekrem merkelden fırsat bulursa yapar.

    bkz
  • kimse gitmeseydi zamansız. burak özgüner ise hiç gitmeseydi. kesinlikle ve kesinlikle dünya insanlar için de hayvanlar için de daha kötü bir yer artık.
  • erken, çok çok erken gidişi üzerine şu anda bir şey yazamayacak kadar üzgün olduğum güzel insan. yazacağım bir gün ama bugün değil.
hesabın var mı? giriş yap