• hamburgeri guzel olmasina ragmen fiyati makul. "onion rings" diye sattiklari urun gercek sogan halkasi. bundan daha iyi bir hamburgerci olmak zor.
  • son siparisimle beraber el yapimi sosis diye bir sey gondermisler, cok guzeldi. o kadar guzeldi ki sosisi soyle karsima alip bir baktim, gercek mi diye.

    ote yandan hamburger ismarladigimdan daha fazla pismis geldi, umarim bu hatayi cok yapmiyorlardir.
  • rumelihisarüstü şubesinden siparişte bulunma gafletine düştüğüm burgerci. hamburger eti istediği kadar güzel olsun, o ekmeğin içinde küçücük kalıyor. köfteyi büyütsünler demiyorum, o onların ekonomi politikası ancak o zaman ekmeği küçültsünler. ayrıca cheeseburger sipariş etmiştim içinde domates yoktu, soğanın yarısı karamelize yarısı çiğ idi. patateslerinde de özensizlik vardı. bir daha mı? asla.
  • gun gectikte burgerleri kotulesiyor hisarustu subesinin. "blue cheeseburger" adinda bir hamburger urunlerini ismarladim, icinde gorunur blue cheese yoktu. tarifinde icinde domates ve karamelize sogan oldugu yaziyordu, ikisi de yoktu.
  • burgerlerindeki tuz oranına dikkat etmesi gereken mekan.

    en son hamburgerlerini yedikten sonra ağzımda ufak çapta bir tuz gölü oluştu.
  • 4. levent şubesinin servis hızı berbat olan burgerci. yemeksepetinden verdiğim siparişim, 1 saatten uzun sürede ve buz gibi geldi. teslim almayıp geri gönderdim. bu hikayede tek canımı sıkan konu o kuryenin bu havada boşu boşuna gelmesi oldu. yoksa işletmecilerine az bile yaptığımı düşünüyorıum.
hesabın var mı? giriş yap