• anadolu universitesi devlet konservatuvari'nda tiyatro bölümünde okuyan bir yetenek..

    kendisini ilk defa dün marat-sade oyunuyla bilkent mssf'deki sahnede izleme olanağım oldu. ve gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim ki izlediğim oyunlar içerisinde bugüne dek tanık olduğum en iyi - en etkileyici performanstı. bilkent ve hacettepe konservatuvar öğrencilerinden tutun, dtcf tiyatro bölümünü okuyanlara, hatta yıllanmış dt oyuncularına, ben bu adamın dün sergilediği gibi bir şey görmedim!

    oyunda marat'ı* canlandırıyordu. hayır, marat'ı canlandıran bir akıl hastasını! ve öylesine girmişti ki rolüne, öylesine gerçekten yaşıyordu ki o anı; sahnede rolünü ezberlediğinden emin, sırasının gelmesini sabırsızlıkla bekleyen ve bütün benliğini o dakika için o role adamış bir akıl hastası vardı sanki! bir deli! o kadar ki bu deli, kendini rolüne kaptırıp gerçekten marat oluveriyordu bir an!
    sahnede duran, yalnızca bir konservatuvar öğrencisi; onu da geçtim bir oyuncu değildi kesinlikle.. bir deliydi o!

    aslında orada olan şey çok açıktı: bu adam, bir akıl hastasının bulanık zihninden marat'ı yaşamayı başarıyordu!

    kendisini gönülden tebrik ediyorum.
  • kendisi kuzey güney dizisinde barış hakmen karakterini canlandırmaktadır.
  • niye erken haberdar olmadı lan televizyon camiası bu biraderden?

    şimdi kuzey-güney izlerken fark ediyorum, adam "antipatik fakat her an duygusala girecek zengin piçi" profilini milimetrik bir ölçüyle canlandırıyor.

    üçüncü dizisinde veya bir filmde başrolü kapar , vermez. ben buraya yazdım allah da rolünü yazsın eheheemee...
  • mimikler iyi hakkaten. oynadığı karakteri bakışlarıyla ifade ediyor. tebrik ederiz.
  • neden keşfedilmemiş diye sorarken, tiyatrocuların zor gün dostu stv yapımları meğer çoktan şey edesiymiş. ben şu anda, inan sinirden çılgınca kahkaha atıyorum. gülünecek bir şey varsa hep beraber güleriz zaten.
    http://www.youtube.com/watch?v=1ur0f_xwi1o#t=04s
  • kuzey güney'in yokluğunda doğruluk ekseni izleme sebebi olmuştur. bir de tiyatroda izleyebilsek keşke...
    http://www.youtube.com/…ilpage&v=q1f4y-lcwna#t=192s 3.27'deki gülüşe, gamzelere ve asalete dikkat lütfen :)
  • müthiş mimik kullanıyor. o bakışlar, vücut her şey rol'e göre programlanmış adeta. yolu açık olsun;

    http://www.youtube.com/…lpage&v=xiklyspdajm#t=2343s
  • ben bu adamı bir dizide gördüm. şimdi dizinin adını söyleyeceğim, bana güleceksiniz: kuzey güney. çünkü ben dizi izleyemiyorum tvden, hafakanlar ve afakanlar basıyor. gerçi önemli olan atakanlar basmasın.. annem izliyor genelde, ben de akşam eve geldiğimde ya yorgunluktan ya da yemek yerken izleyecek dizim kalmadığından (normalde bilgisayardan izliyorum) annemin her akşam izlediği dizilerden birine bakıyorum bazen aptal aptal. neyse, babam bile "hmm bu dizi güzel olabilir." demişken (süper baba'dan sonra bir tek baba evi, ekmek teknesi gibi süper baba benzeri dizilerle binbir gece'yi izlemiş bir insan, bir de behzat ç. ve leyla ile mecnun'a bakıyor yakalarsa, onun dışında yerli dizi izlemiyor.) ben "yeaaa bu ne yeaaa böyle dizi mi olur onbeşbinyediyüzsekseniki kadın var, hepsi de tek bir adamın çevresinde!! insan deli çıkar yahu?! ben annemle uğraşamıyorum -ve etrafımdaki bilimum salak kadınla.. lütfen hemcinslerimin hepsi üstüne alınmasın -salaksanız alınabilirsiniz ama-, şu anda acccayip sinirliyim ota boka karışan bir kısım kadın yüzünden de..- neyse, bu kuzey nasıl uğraşsın? diyordum.. ha bir de, kuzey karakteri ömrümde gördüğüm en itici karakter, izlemediğim için çok yüzeysel bir yorum olacak ama, bildiğin apaçi, güney karakterini ise fazla bilmiyorum. o dizideki kızların karakterleri de genelde kenarın dilberi tadında sanırsam, yani karakterlerin bir kısmı resmen bağdat caddesi tikileri ile varoşlar arasındaki seviyede dolanıyor -ki ikisi aynı seviye, değişen bir şey yok. hatta varoşlarda yaşayan bir gencin çalışıp da iyi bir yerlere gelmesi daha olası. çok da vahşi kapitalist bir ifade oldu, ama öyle, yapabileceğim bir şey yok, hayatın gerçekleri..-

    neyse, annem gene bir akşam izliyor, bayağı oldu ama, "yeaa anne ne saçma şeyleri izliyorsun habire bir sinir stres? sanki evdeki yetmiyor!" derken, ben bu arkadaşı gördüm... yani bir gördüm.. yani bir gör-düm ki!! annem sen ne şirinsin?! nasıl da öyle sayko killer psikopat bi' zengin çocuunu*** canlandırıyorsun öyle?! yalnız benim takıldığım karakter değil, adam çok şeker.. gerçi gördüğüm sahnelerde gayet bildiğin siyanürlü şeker tadında takılıyordu da :)) bir de bildiğin yakışıklı yahu!! hayır yani, basbayağı süper yakışıklı.. böyle yakışıklı yani.. yani şey işte öyle süfer falan yani.. ya ben yiğit özgür'e bağladım yaa hunim nerde lan benim?!

    şu diziyi de, sırf bu adamın gözükeceği sahneler için izlerim! hani sıkılır sıkılır, içim bayılır, ayılır gene izlerim. bu arada canlandırdığı karakter bildiğin uyuz, bu akşam kızın tekinden ayrıldı, ağzına ağzına vurasım, sonra da öpüp koklayasım geldi <insert here an oha> ya anlatamıyorum öyle kelimelerle, ço enteresan lan?! değişik bir adam. ekran karşısında kaldım yani ilk gördüğümde de. böyle 15 yaş ergenine bağladım falan. teyzemin brad pitt sevgisi gibi bir şey, kadın hâlâ ekranda göreden "ayh bired piiiiittt!!" oluviriyi.. neyse, sözümü şu karikatürle bitirirken, sevgiyle kalmanı dilerim sevgili suser.. bu arada sevgi güzel kız, seviyorsan git konuş bence..

    http://4.bp.blogspot.com/…-huni-karikaturleri04.jpg

    not: yıllardır bu okulda yalnızım.. hatta okulun üzerinde (bkz: itü) dur bir dakka oha yani okulun üzerinde derken, genetik binasının üstünde "asırlardır çağdaş" yazıyor ya, çağdaş'ı silip yerine yalnız yazıcam, bir de kayahan'a konser verdirticem okulda.. böhühüühüh tezim tez bitsin lan! mağaramdan çıkıp insan arasına karışmak istiyorum ben! :((
  • burhan altıntop kendisi için söylüyor; (bkz: çohoş adam)*
hesabın var mı? giriş yap